Pok pek pok pek with a lil girl

17 Jan

Ya ampun sori banget takde entry gosip masa weekend haritu. Mana taknya baru harini nampak kibod dengan mouse. Dari hari jumaat i cuti tompang cuti orang nogori sampai tengah malam tadi baru habis berdating plus outing. Dan harini baru balik ke dunia nyata.

Harini nak update sekontot mungkinlah. Manyak kerja pending dehhh. Nak highlight pasal seorang budak perempuan kecil yang comel ni. Anak to one of my bff.

Hello! My name is Nur Asyiqah Hani. I’m 3yrs++..and am schooling at Smart Reader Kids..best tau dah sekolah ni! Saya makin kuat pok pek pok pek..banyak tanya itu ini..banyak imaginasi..sampai pening ibu saya!


Kisahnya last friday i cuti. Semata-mata nak join dating dengan my bff. Semua jadi anak dara sementara cuma nani jer have to bring her ‘handbag tambahan’.

Tu yang seronok dok melayan kakak chica ni. Pok pek pok pek tak habis2. I tolong jaga minah keletah ni. Ibu dia bz ngendong adik bam bam dia lagi sorang tu. Aduhai seronok betul melayan dia. Camtu ekk anak pompuan ni? Maklumlah jaga 2 anak lelaki ni lain. Nak bergusti jer kerjanya dengan kita.

Thanks chica sebab bagi aunty lily merasa jaga sekejap a lil girl. Tapi ni baru sorang..kalau 2 lil girls camne? Terus pengsan kot nak melayan pok pek diorang. Nanti aunty nak try ‘kidnap’ chica dengan zulaikha lah..bawak gi shopping..ibu memasing takyah follow yer.

Ohh entry kontotku tak menjadi.



12 Responses to “Pok pek pok pek with a lil girl”

  1. Dee January 17, 2011 at 2:06 pm #

    org byk ckp mana leh buat entry kontot..hahaha..

    • rillys January 18, 2011 at 10:18 am #

      erkkk! terkono den..ekekeke

  2. nanie January 17, 2011 at 2:09 pm #

    ish…ank sapa tuuu.??? ekekee…dolu2 bdk ni chica gebu.skrg chica pot pet pot pet

    • rillys January 18, 2011 at 10:17 am #

      yerlah..tapi gebu pun still ada u

  3. nUR_rOsALiNdA January 17, 2011 at 3:17 pm #

    Nasib baik dia nak org kan kak? Comel la dia 🙂

    • rillys January 18, 2011 at 10:17 am #

      sebab rajin layan kerenah dia kot. memang comel..macam ibu dia

  4. kniedaz January 17, 2011 at 4:26 pm #

    Seronoknya ada anak pompuan..leh dressing2 n gossip2 hehe…kenalah tunggu baby kua dulu nampaknya

    • rillys January 18, 2011 at 10:16 am #

      tu pun tumpang anak orang jer sis. tunggu rezeki anak pompuan sendiri tak tahu bila..hehehe

  5. yan January 17, 2011 at 6:41 pm #

    anak2 memang kengkadang pening nak menjawab soalan yg diberilan. Too creative n imaginative..

    • rillys January 18, 2011 at 10:16 am #

      kekadang tak capai dek akal how could a kid think that way 🙂

  6. rasp January 18, 2011 at 12:19 pm #

    u tak nak offer jaga sapphire ke hehehehehe
    udah le pokpekpokpek, active 10 plak tu..sangguppppp???

    • rillys January 19, 2011 at 10:43 am #

      boleh jugak sis. tapi dia nak dengan orang lain ke. n u pulak jaga my heroes nak? try sorang pun jadilah..ekekeke

Leave a Reply