MacBook Pro pilihan siti. Celah gigi tok k jer nak beli tu :D

13 Jan

Bertuah betul penyanyi tersohor kita Siti Nurhaliza. Dapat suami yang romantika gitu. Tetiap tahun tak lupa nak celebrate birthday isteri terchenta.

Kucupan untuk hari lahir siti yang ke-32 baru-baru ni.


Tahun ni siti minta hadiah MacBook Pro. Aduhai..celah gigi tok k jer tu.


Tengokkk sikit kalung dia. Perampok nak rentap pun gerun u.


Mawi n ekin pun ada. Lama tak nampak pasangan ni kat mediakan. Yerlah asal keluar jer kena kutuk..ekekeke..butik ekin kat JB tu still wujud ke?


I taktahu siti dengan siapa ni. Cuma nak tunjuk dress dia. Seksis sikit kat bahagian lengan..hehe..takpelah janji dia bahagia.


Yang ni pun i taktahu dia dengan anak siapa. Tapi ginilah rupanya kalau diorang ada anak sendiri. Keluarga bahagia gitu. Tahun ni siti berhajat sangat dapat bergelar ibu. Amin 🙂



12 Responses to “MacBook Pro pilihan siti. Celah gigi tok k jer nak beli tu :D”

  1. wati3qv3 January 13, 2011 at 2:57 pm #

    mcm ada terbaca anak siapa tue nak bitau kang tersalah info suseh mak nanti hehehe

    fuh kalung mengelip2 hehehe

    • rillys January 17, 2011 at 1:53 pm #

      baru baca paper. anak sharifah shahirah. comelkan!

  2. attyfir January 13, 2011 at 4:13 pm #

    owh tahun ni itu je hadiahnya ..

    • rillys January 17, 2011 at 1:53 pm #

      itu yg dia bgtahu public. yg diam2 taktahu 😀

  3. hamzah January 13, 2011 at 4:33 pm #

    siti ttp cun.. hehe

    • rillys January 17, 2011 at 1:51 pm #

      walaupun bersuamikan tok k..ehh tetiba

  4. yan January 14, 2011 at 1:51 am #

    salam kenal.. i pun minat siti.. kalau dah kaya mmg cam tu lah..

    • rillys January 17, 2011 at 1:50 pm #

      salam kenal kembali 🙂 hehehe..dah rezeki diakan

  5. kaseh January 14, 2011 at 12:03 pm #

    lawa kan siti..yg kecik tu anak shahira kot.. kan siti godmother budak ketik tu kan.. agaknya la..hehhe

    • rillys January 17, 2011 at 1:46 pm #

      aahlah anak shahira. baru baca kat paper haritu. comel gilos!

  6. mummysyafie January 14, 2011 at 2:26 pm #

    baju tu macam baju eja untuk anugerah skrin kan? sama designer kot.

    butik ekin kat jb dah tutup dah..

    • rillys January 17, 2011 at 1:44 pm #

      aah same designer. ramai yg pakai gitu..tali silang2

      ooo dah tutup ekk butik dia..tak lakukah..hihihi

Leave a Reply