Tiada lagi dendam Nana terhadap isteri pelakon arwah Faizal Yusof

8 Jan

Happy weekend guys! Harini i belum ada plan nak kemana lagi. Kepenatan 5 hari weekdays tak hilang lagi. Better stay at home buat spring cleaning lagi bagus. Tadi tengah syok melayan forum cari, touching pulak bila baca pasal kisah isteri dan bekas isteri pelakon arwah Faizal Yusof.

Kisahnya bekas isteri arwah..si Siti Nordiana ni mengaku sebelum ni memang hati dia terluka berpisah dengan bekas suami. Dan menganggap isteri arwah..Rosmunira tu penyebab keruntuhan rumahtangganya. Dan tak pernah terfikir pun nak berbaik. Tapi semuanya berubah bila arwah meninggal. Perasaan tu hilang dan sebaliknya jadi simpati.

Pada nana, penderitaan yang ditanggung isteri arwah lagi perit dari dia yang diceraikan ketika anak sedang membesar.


Tak pasti pulak bila tarikh sebenar arwah ni kahwin dengan Rosmunira. Lebih menyayat hati, isteri dia tengah mengandung anak sulung mereka..kandungan baru berusia 5 bulan. Hikmahnya nana dan rosmunira kini menjadi semakin akrab. Kekadang dia minta nak jaga anak nana dan arwah faizal..rayyan..untuk hilangkan rasa kerinduan kat arwah suami dia.

Baguslah kalau camnikan. Harap2 arwah faizal boleh pergi dengan tenang dan aman ke alam sana. Al-fatihah untuk arwah.



14 Responses to “Tiada lagi dendam Nana terhadap isteri pelakon arwah Faizal Yusof”

  1. akmalhilmi January 8, 2011 at 12:03 pm #

    sedih
    huhu

    • rillys January 10, 2011 at 10:09 am #

      sedih jugak…

  2. Just Between Us January 9, 2011 at 10:26 am #

    mula2 mmg marah, tp bila dah jd mcm ni, bermaaf-maafan saja lah. utk kebaikan bersama.

    • rillys January 10, 2011 at 10:07 am #

      betul tu 🙂 semoga arwah boleh pergi dengan tenang.

  3. Lady of Leisure January 9, 2011 at 8:39 pm #

    semoga rohnya tenang di sana..

  4. izan January 9, 2011 at 11:09 pm #

    weh, aku ni da lama tak bukak internet dan blogwalking. tetiba terbaca entry ko ni. terkejut gak aku. muda2 lgi da sakit jangtung… pemakanan itu sgt penting

    • rillys January 10, 2011 at 10:06 am #

      dah ajalkan. tapi betullah jgn ingat muda2 takleh kena serangan jantung.

  5. attyfir January 10, 2011 at 12:00 pm #

    baguslah dah berbaikkan

    kty penah jumpa faizal ngn isteri dia masa diaorg baru2 kawin..masa tu tahun lepas bulan jan..masa tu faizal ckp diaorg dah nikah.

    • rillys January 10, 2011 at 3:10 pm #

      ooo yer ke. masa dia ceraikan nana dulu ly geram betul. hihihi..tapi bila dah meninggal ada hikmahnya..2 orang yg pernah dia sayang berbaik semula.

  6. yatie sawanila January 10, 2011 at 12:39 pm #

    dah sampai masakan….rupanya semua tuh ada hikmah dia

    • rillys January 10, 2011 at 3:09 pm #

      yerlah memang patut ambil dari sudut positif. kalau nak teruskan dendam, sampai bila tak sudah

  7. Ada Dalina January 10, 2011 at 2:01 pm #

    setiap apa yg berlaku pasti ader hikmahnya kan? huhuhuhuhu….

    • rillys January 10, 2011 at 3:08 pm #

      betul tu *_* yang sudah tu sudahlah kan. semoga mereka diberikan kebahagiaan lepas ni.

Leave a Reply