Kain kapan jenama Bvlgari

8 Jan

Uitt korang tak tidur lagi ke? Memalam buta ni teringin pulak nak update entry. I nak story pasal kain kapanlah. Boleh? Oittsss janganlah lari masuk tidur! Tak seram pun…sini sini..sinilahhh

Ni haa i nak tunjuk pics yang i dapat from email. Kisah kain kapan branded u..brand Bvlgari.


Tak fahamlah kenapa diselit2 duit bagai kat dalam tu. Derma untuk jenazahkah? Dah sah-sahlah pemakainya orang kayakan.



Kain kapan ni dijual kat negara Arab daa..kat sini i tak sure ada ke tak. Kalau korang jejalan kat butik2 mewah dalam Pavilion tu cuba singgah tanya diorang ada tak? Kalau rasa nak kena kapan hidup2..tanyalah..agagagagagaaa!

Oklah korang, tenung lelama pic atas ni rasa lain pulak. Dahlah tetengah malam ni. Sebelum terbayang benda bukan2 baik i noktahkan ayat disini.



No comments yet

Leave a Reply