Angkasawan Dr. SMS dan isteri bakal dapat junior

7 Jan

Seriously 2-3 harini, malasnya nak update pasal diri sendiri. Seru untuk story mory pasal orang lain pulak datang menderu. Tapi kisah baiklah..kisah jahat orang tolak tepi. Tak baik punya. So dihari baik ni, i nak share berita gembira pasal orang lain.

Proudly to share the goodnews that our Angkasawan, Dr. Sheikh Muszaphar Shukor and his beloved wife Dr. Halina akan dapat cahayamata. Insyaallah the due is on July. Wahhh..bunting pelamin u! Diorangkan kahwin bulan 10 haritu. Congrates congrates…


Sweet loving couple yang tak gilakan glamour. Very humble. Very down to earth. Boleh ke cakap gitu? Apepun semoga dengan kehadiran cahayamata tu nanti akan menyerikan rumahtangga mereka…amin 🙂

***pics credit to FB Dr. SMS


14 Responses to “Angkasawan Dr. SMS dan isteri bakal dapat junior”

  1. attyfir January 7, 2011 at 12:13 pm #

    Tahniah utk diaorg..

    • rillys January 7, 2011 at 1:08 pm #

      *_* mesti comel gilos anak merekakan kak..comel mcm fir

  2. cintaqaseh January 7, 2011 at 1:18 pm #

    tahniah pada mereka berdua..sure dapat anak comel lote nanti…diorang dah lah sweet gitu…suka..suka..suka

    • rillys January 7, 2011 at 1:54 pm #

      suka jugak 🙂 semoga mereka kekal bahagiakan…

  3. Dee January 7, 2011 at 3:45 pm #

    dah preggy? wow..tahniah..sweet couple..

    • rillys January 7, 2011 at 3:58 pm #

      yer sis. tunggu kita lambat sangat. dia pregnant dulu..haha!

  4. mekchu January 7, 2011 at 6:06 pm #

    ehh.. baru perasan nick SMS tu sama la… hehehe..

    • rillys January 7, 2011 at 10:24 pm #

      hehehe..pendek dan tepat!

  5. lemonade January 7, 2011 at 8:23 pm #

    ingatkn Dr SMS tu sapa tadi…congrats to them!

    • rillys January 7, 2011 at 10:24 pm #

      hehh..mmg fan dia panggil gitu jer..nama diakan panjang benau

  6. kaseh January 7, 2011 at 10:06 pm #

    alhamdulillah rezeki dorang kan..anak pengikatkasih suami isteri.moga mereka berbahagia hingga ke akhir hayat..

    • rillys January 7, 2011 at 10:23 pm #

      amin 🙂 akak bila lagi..hehe

  7. cathj January 8, 2011 at 12:31 am #

    wuiii… tahniah lah buat angkasawan kita…hihihi (Tiba2 tak tau eja..ang-ka-sawan ;-p)

    • rillys January 10, 2011 at 10:10 am #

      hihihih..lain macam jer ang-ka-sawan tu 😛

Leave a Reply