Bila anak erra fazira diajar bersolat

6 Jan

Bosan pulak asyik story pasal anak sendiri jer. Sesekali layan kisah anak orang pun best jugak. Kita layan kisah anak erra nak..aleesya yang cute tu. Wahhh tak agak2 nak layan anak celebrity sesaja.

Ni antara latest pic erra dan anak dia kat FB fanpage erra. Cutekan cutekan?


Dah kata anak modelkan. Dah tentu2 lah pandai bergaya u. Ko tengok kaki dia..bam bam..body pun montok ni. Takpe pandailah mummy dia nak shapekan body anak dara dia ni sok.


Muka erra ke muka emran? Ke ada iras muka anak korang..agagagaa!


Pic ni lagi mahal tau. Alahai..bergaya2 jugak..tapi mengajar anak sujud pada yang Esa tetap tidak dilupakan. Alhamdulillah 🙂

Oklah anak celebrity mana lagi yang korang nak tengok. Kot datang angin rajin kang boleh gi cari tepek kat sini. Buhbye!


22 Responses to “Bila anak erra fazira diajar bersolat”

  1. mekchu January 6, 2011 at 2:40 pm #

    anak Z Kool… hahahaha…

    • rillys January 7, 2011 at 10:33 am #

      hahaha! terkena haku! ngado ekk…

  2. lieza January 6, 2011 at 3:16 pm #

    dh beso alesya kn…

    • rillys January 7, 2011 at 10:32 am #

      aah..kejap betul masa berlalu

  3. suliana January 6, 2011 at 3:30 pm #

    comel nya.. kecik2 dah pandai bergaya..

    • rillys January 7, 2011 at 10:32 am #

      comel sangatkan. yerlah tgklah siapa mommy diakan…

  4. baizurah January 6, 2011 at 3:50 pm #

    hahaha comel dan sangat montok ok! rasa nak gigit ja …hiks. comel la dia pakai telekung. 🙂

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    • rillys January 7, 2011 at 12:03 am #

      sangat sejuk mata memandang pic last tu kan…

  5. juelee January 6, 2011 at 4:43 pm #

    comeii sungguh la.. betol tu kak, glemer mana pun, jgn lupe kewajiban kite yg satu

  6. erin January 6, 2011 at 4:44 pm #

    eh, dah besar anak erra ye
    yg 1st pic tu nampak ketara sgt anak dia dah besar
    last pic ni sangat touching ok,
    kalo dah mak bapak ajar anak solat
    tentu la si mak bapak tu pon bersolat juga ye..?
    syukrannnnn.. 🙂

    • rillys January 6, 2011 at 11:45 pm #

      betul! harap2 gitulah..doakan yg terbaik untuk mereka

  7. Zana January 6, 2011 at 7:33 pm #

    makin comel anaknya. dah ghope apak nya dah ha.. 😀

    • rillys January 6, 2011 at 11:43 pm #

      anak pompuan kalau ikut muka bapak sejuk kata orang..hehe

  8. juelee January 6, 2011 at 9:06 pm #

    salam..

    vote for my krabi trip please

    http://julianamirul.blogspot.com/2011/01/kekawanku-sayang-please-vote-saya-trip.html

    • rillys January 6, 2011 at 11:43 pm #

      salam kembali, ohh ok insyaallah nanti akak vote yer 🙂

  9. kaseh January 6, 2011 at 11:32 pm #

    thanx for sharing lily…sukaaa sgt entry ni..kaseh mmg minat giler ngan erra ni..anak dia comel kans..lahai..alhamdulillah kecik2 dah diddidik suh solat..

    • rillys January 7, 2011 at 10:32 am #

      sesama sis :)…ly pun minat sangat kat erra ni. gimme fivelah!

  10. nUR_rOsALiNdA January 7, 2011 at 9:03 am #

    Cantik nyer anak dia kak..akak tgk gambar yg 1st tu..Pandai pulak nak posing sengih pandang camera

    • rillys January 7, 2011 at 10:31 am #

      mmg kuat ikut gen mommy diakan? bertuah betul budak kecik tu…

  11. Rozey January 7, 2011 at 11:46 am #

    lily lotus: rasa kejap je besor nye anak dia ek.mmg cm muka erra , lagi2 mulut dia..:)

    • rillys January 7, 2011 at 11:58 am #

      seksi mulut tu kan..hehe..aah dah besar..dah boleh sangat nak dapat adik tu

Leave a Reply