Birthdays mereka dan kegatalan 2011

1 Jan

Semalam dengan harini birthday 2 orang adikku..lily dan lily. Sorang adik tembam yang comel..lily nama depannya. Sorang lagi adik keding yang vogue..lily jugak nama depannya. Boleh ke panggil diorang gitu? Takpe takpe sebab akukan kakak…dan lily jugak nama depanku. Ehh..tapi my brother yang berdua tu takdelah lily depannya yer. Ok back to the birthday’s story mory.


Happy birthday sisters! Jom..mari mengenali mereka.


Happy birthday dik! Birthday dia jatuh ngam2 hujung tahun 31st December. Lama jugak dia jadi anak bongsu. Tolak campur tolak dalam 11 tahun gitu. Tu yang dah melekat panggil dia adik. Pastu tak sangka Tuhan bagi rezeki dapat adik baru…syukurrr..terus hilang mengada si bongsu ni. Dan hilang jugak jelesku yang tak bertempat. Tetiba :D…maklumlah sampai darjah 5 pegang title tu. Apepun kaklang doakan kelancaran majlis hari bahagia kau nanti…amin 🙂


Pastu muncul pulak bongsu baru dalam our family. Kalau adik i yang tembam comel tadi lahir hujung tahun, shirah ni lahir ngam2 on 1st January. Happy birthday shirah! Untung betul dia..abang dengan kakak2 dah kerja. So banyak pilihan dia untuk mengepau yang mana patut dan tak patut pun dia belasah pau jugak. Hihihihi! Apepun, kaklang doakan kau berjaya dalam SPM nanti kay…amin 🙂

Ok dah habis wish birthday mereka, i nak continue dengan wish lain pulak.



Yeahhh! Rillys family nak ucapkan selamat menyambut tahun baru 2011! Semoga tahun ini menjanjikan kebahagiaan dan keberkatan hidup yang lebih berpanjangan…amin 🙂

Actually masa i type entry ni, baru jer balik from KLCC. Saja gatal bawa the kids gi tengah lautan manusia nak layan bunga api. Sudahnya takleh nak tidur ni. Mata berpinar2 macam ada percikan bunga api kat kelopak mata. Help!



8 Responses to “Birthdays mereka dan kegatalan 2011”

  1. idashah January 1, 2011 at 11:21 am #

    baik punya planning sorang hujung tahun sorang awal tahun. happy birthday! adik yg bongsu tu sebijik mcm muka lily

    • rillys January 4, 2011 at 9:55 am #

      thanks ida 🙂 sama ekk muka..tapi dia mengada lebih sikit..kata bongsu..hihihi

  2. alinotnot January 1, 2011 at 12:12 pm #

    hepi nu yearrr 😀

    Jemput datang jenguk blog yee ; “This is my story”.

    • rillys January 4, 2011 at 9:54 am #

      happy new year too sis 🙂 ohh nanti i terjah kay!

  3. kaseh January 1, 2011 at 12:58 pm #

    happy new year lily.. 🙂

    • rillys January 4, 2011 at 9:54 am #

      happy new year too sis!

  4. axim January 2, 2011 at 5:11 pm #

    happy new year kak!!!

    • rillys January 4, 2011 at 9:53 am #

      happy new year too bro!

Leave a Reply