Lepas godek mesti tunggang langgang

28 Dec

I cuti harini. Ada urusan anak-anak yang harus disettlekan. For the meantime, i free sikit..so i godek-godek blog template. Kalau u guys masuk sini then ada yang tunggang langgang..harap maklum yer..blog sedang direnovate. Contractor pulak free of charge punya so pepahamlah suka hati dia jer bila nak siapkan. Hehehe..ampun baba. Yang i tau i pass jer the graphical things..dia yang sort out.

Apepun, have a pleasant day 🙂


8 Responses to “Lepas godek mesti tunggang langgang”

  1. jehan najib December 28, 2010 at 12:59 pm #

    wei. aku dh tag ko.. gi msk contest ni
    http://jehannajib.blogspot.com/2010/12/contest-muslimah-anggun-2.html

    hantar gamba ni pon cun. huhuhu.. aku slalu kena tag la lately ni.

    • rillys December 29, 2010 at 10:29 am #

      rajinnya ko layan tag. kalau angin seru rajin aku mai aku buat ekk..anyway thanks!

  2. sw33tdarling December 28, 2010 at 5:00 pm #

    cantiknya headerrrrr….!
    Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

    • rillys December 29, 2010 at 10:27 am #

      tenkiu 🙂 tapi tu mmg header lama. template jer baru tukar..header tak lagi..hehe

  3. rasp December 29, 2010 at 11:28 am #

    untung u ada gak “contractor” tolong renovate, FOC plak tu 🙂 …
    cam i jadiklah buruh, jadiklah mandur sendrik 🙂

    • rillys December 29, 2010 at 11:47 am #

      ada baik buruknya sis..hehe..2 kepala nak jadi satu agak susah sikit..mcm u sorang jer handle senangggg 😀

  4. salmia December 29, 2010 at 3:56 pm #

    salam kak,
    thanks singgah, komen n links blog salmia 🙂

    simple je ltmplete ni. but nice n tidy. 🙂

    • rillys December 29, 2010 at 6:51 pm #

      sesama kembali salmia 🙂 thanks sudi singgah sini jugak yer…

Leave a Reply