Reception Nasa-Marion kat Kepulauan Maldives

27 Dec

Pssttt..haritu i update story pasal wedding of the year Nasa and Marion kat Mandarin Orientalkan? Ni i nak enterframe pulak pic reception diorang kat Kepulauan Maldives. Pic credit to Cari Forum. Tapi ada sekeping jer..jadilahhh..

Beach wedding u! Cantik memang cantik..tapi tengok jerlah..no komen..ngee!


29 Responses to “Reception Nasa-Marion kat Kepulauan Maldives”

  1. attyfir December 27, 2010 at 1:58 pm #

    banyaknya rose putih..

    • rillys December 27, 2010 at 2:18 pm #

      diorang ni memang pencinta rose putih kot kakty. masa nikah haritu pun bertimbun…hehe

  2. erin December 27, 2010 at 2:11 pm #

    cantik memang cantik…
    tapi..
    ehem.. memang tak boleh cakap
    bak kata lily.. tengok je la.. 🙂

    • rillys December 27, 2010 at 2:18 pm #

      hehehe..erin memang seorang yg memahami. taklehlah kita nak mengata apa yg tak sedap dipandangkan..
      yg penting kita jaga family sendiri…dan doakan kebahagiaan mereka yg lain

  3. im December 27, 2010 at 3:12 pm #

    MMG CANTIK..TEMPAT TU CANTIK GILER TEPI PANTAI..

    • rillys December 27, 2010 at 3:22 pm #

      kalau dah namanya beach wedding..kompem cantik dan romantika..whoot whoott 😉

  4. mummysyafie December 27, 2010 at 3:48 pm #

    erkk..naper macam pelik..ni mencetus kontroversi.

    • rillys December 27, 2010 at 4:21 pm #

      tettt! hehehe..tak mampu nak explain

  5. jehan najib December 27, 2010 at 4:43 pm #

    priest tgh bg khutbah ke?
    Haaaii.. naza… naza… idea & keinginan sapa la ni kan…

    • rillys December 27, 2010 at 4:48 pm #

      lakonan semata jer tu kot. maybe ikrar cinta diorang ke. entah..hanya mereka dan keluarga mereka dan rakan taulan mereka saja yg tahu..hehe

  6. pinky December 27, 2010 at 4:45 pm #

    cantiknya. my dream wedding ni *without org yg baca ‘khutbah’ tu la kot* hahahaha

    • rillys December 27, 2010 at 4:47 pm #

      hiks..i pun dream jugak wedding gitu. yerrr for sure without yg pegang ala-ala ‘kitab’ tu 🙂

  7. jm December 27, 2010 at 5:48 pm #

    bongok nye

  8. zaihaslinda December 27, 2010 at 9:08 pm #

    no comment jugak… 🙂

    • rillys December 29, 2010 at 10:36 am #

      zassss..zip mulut ekk!

  9. Sue December 28, 2010 at 9:45 am #

    wah canteknye.. tp nper npk mcm tettttettt!!! hurmmm…hurmmm… no komen la jugak….heheheh

    • rillys December 29, 2010 at 10:36 am #

      tettt jugaklah 😀

  10. JMR December 28, 2010 at 9:57 am #

    ada duit, semua boleh jadi kan..bestnyerr

    • rillys December 29, 2010 at 10:35 am #

      yerlah..rezeki memasingkan..semoga bahagia 🙂

  11. LadySIti December 28, 2010 at 2:19 pm #

    hmmm…no komen…tp kalo dah bnyk duit semua boleh jadi…btol tak??

    • rillys December 29, 2010 at 10:28 am #

      betul sangat 🙂

  12. makdara TERdiva December 28, 2010 at 4:51 pm #

    fuiyoh! dah ala2 matsaleh gitu! eh! no komen! 😛

    • rillys December 29, 2010 at 10:28 am #

      hehe..diam2 sudeyyy kan. asalkan dia bahagia..kita doakan jer yg terbaik utk mereka

  13. lemonade December 29, 2010 at 12:15 pm #

    Aku x rasa mcam nak wish them well *ok mulut aku mmg x brape baik*

    • rillys December 29, 2010 at 1:52 pm #

      well well well 🙂 i can feel u babe…

  14. Leexa January 14, 2011 at 3:26 pm #

    Permulaan yag kontroversi, semuga mereka berkekalan & berkesudahan yang baik-baik di jalan yg benar….Amin

Trackbacks and Pingbacks

  1. Wedding Nasa-Marion Counter | Rilly`s Cyber Mansion - December 27, 2010

    […] UPDATE : click here for –> their reception at Maldives Island […]

Leave a Reply