Happy birthday kepada abangku yang kuat menyakat

27 Dec

Harini birthday my 2nd brother…makin tua dah abangku sorang ni.

Kasi dia up sikit dihari bertuah dia ni. Puji jangan tak puji. Kalau hari lain memanjang jer nak menyinga dengan dia. Sebab dari kecik dialah yang paling kuat menyakat kitorang adik beradik. Memang bertuah punya abangkan?


Apepun, happy 32nd birthday abangah. Walaupun kau kuat menyakat diriku, tatapi kemuliaan hatimu yang suka sponsor anak2 aku memacam toys from Metrojaya tatap menjadi pujaan hatiku!


And last but not least, aku doakan supaya rumahtangga kau dan iela kekal bahagia. Dan juga dimurahkan rezeki untuk dapat cahayamata. Teruskan berusaha jangan putus asa walaupun dah hampir 5 tahun melayari bahtera. Kesian anak-anak aku takde sepupu lagi 😛

lots of love from aku-adik-shirah-along-mak-abah…!



4 Responses to “Happy birthday kepada abangku yang kuat menyakat”

  1. erin December 27, 2010 at 2:13 pm #

    yup same goes to me
    i wish the same too
    semoga tahun demi tahun
    rezekinya bertambah2
    dan dikurniakan cahaya mata 🙂

    • rillys December 27, 2010 at 2:16 pm #

      amin 🙂 thanks for the prayers erin…

  2. Dee December 27, 2010 at 2:30 pm #

    happy birthday to ur abang..moga murah rezeki, pjg umur dan bahagia selalu..

    • rillys December 27, 2010 at 2:44 pm #

      thanks dee 🙂 thanks again for the prayer…amin

Leave a Reply