Corat coret Anugerah Skrin 2010

25 Dec

Layan tak Anugerah Skrin semalam? Pasal dressing artis2 wanita yang seksi meksi tu takyahlah i nak highlight lagi kat sini..buat tambah dosa kering jer. Boleh? I nak corat coret pasal few artis yang mencuit hati ini…


Congrates to Noorkhiriah. Dia menang Pelakon Drama Terbaik. Suka tengok dia berlakon..jadi jer semua watak. Rezeki anak kedua tu 🙂


Rosyam Nor dan 2 anak dara dia. Pandai dia tease Ziela Jalil masa sampaikan anugerah semalam. Tersipu2 makcik tu.


Eja, Pak Aziz dan Erra. I rasa bila Pak Aziz keluar baru terasa hangat nak gelak sebab lawak dia. Sebelum tu event ni rasa macam hambar jer. Cehhh pepandai jer nak komen :P…apepun bila tengok baju Erra terus rasa mengidam nak makan aiskrim paddle pop yang rainbow tu!


Pasangan bahagia. Diorang baru jer dapat cahayamata. Baru lepas pantang pun tatap kena vogue u. Ke dia masih berpantang lagi?


Cantik baju Yana ni kan? And to ‘Adnan Sempit’ congrates sebab dapat Anugerah Yasmin Ahmad..u deserve it bro!


Pasangan sejoli lagi. Linda Rafar n husband..sweet sangat baju dia 🙂


Lisa Surihani n adik Miasara. Comel sangat dia ikut sama sampaikan anugerah kat pentas!


Performance by Ziana n Anuar Zain. Tapi sayanglah vokal diorang agak tenggelam dek background music n penyanyi latar. Potong betul!


Performance by pasangan yang baru bertunang Mizz Nina n Noh. Sangat sopan pakaian dia..hehehe


Sheila n husband. Tapikan kenapa drama dia yang Taubat Nasuha tu tak tercalon??? Huwaaaa suka sangat cerita tu. Tetiba 😀


And last but not least. Pengacara of the day Awal n Vee. Ada yang suka ada yang tak suka gandingan mereka ni. Entahlah..apepun i lagi suka kalau Zizan Raja Lawak yang jadi hos! Gandinglah dengan siapa pun mesti menjadi 🙂




8 Responses to “Corat coret Anugerah Skrin 2010”

  1. suliana December 25, 2010 at 5:52 pm #

    ye tengok 🙂 tapi part ziana nyanyi terus trtido.. hehe.. wah, blh thn juga anak rosyam noor ye.. hehe

    • rillys December 26, 2010 at 1:18 pm #

      nape tertido time ziana nyanyi? hilang taring ekk..hehehe..yg rosyam tu dia jarang reveal anak2 dia..tapi mmg cung jugak diorang ekk..seksi pun yer jugak

  2. rasp December 26, 2010 at 10:13 am #

    suka noor khiriah tu memang…she deserve it..
    lagi sorang si “adnan sempit” tu…pun bagus…
    tapi tul laaa mmg i pun terasa cam boring je event tu..
    tapi wat to do kena layan gak sbb ada ‘orang tu’ nak tengok 🙂

    • rillys December 26, 2010 at 1:17 pm #

      orang mana yg tgk tu sis? hehehe..

  3. Zana December 26, 2010 at 1:38 pm #

    tak bape nengok. clash ngan citer korea ku… huhuhu..asal bukak je iklan. meriah iklan anugerah2 ni.. huhuhu..

    oh iya… lagi satu, asal bukak tgk artis pompuan yg pakai baju bukak2.. hahaha! buhsang!

    • rillys December 27, 2010 at 10:18 am #

      yerlah tang pakai baju bukak2 tu yg menyampah. ntah bila nak sedarlah mereka ni…

  4. ikiqzana December 27, 2010 at 10:49 am #

    kan sopan pic2 artis kt sini berpakaian.. x la yg ala2 berkemban tu.. berlawan2 plak dorang ni.. klu lagi seksi lagi vogue kot. dorang rasa la agak nyer.

    • rillys December 27, 2010 at 12:04 pm #

      actually ramai jer yg seksi meksi malam tu. zana tgk tak anugerah tu? tapi malaslah nak tepek pic diorang
      buat dosa kat blog jer..hehe

Leave a Reply