Future laptops by HP

24 Dec

Dah lama tak publish pics yang i received from email. Ni i nak share pasal future laptops by HP.

HP Chameleon. Tang stripes tu kot nampak macam chameleonnya. Striking sungguh, dari jauh dah nampak u. Looks elegant rite?



HP Mama. Gila cute!



HP Perfume. Lubang2 kat tepi keyboard tu bukan perhiasan yer. Tapi lubang tu boleh keluarkan bau wangi. Memang tangkap syahdu jer buat kerja. Jangan asyik terbersin sudah!



HP Make up. Boleh siap letak makeup set kat tepi tu? Siap boleh jadi mirror lagi screen tu. Garu kepala bos kalau pakai kat ofis ni. Nak bermekap jer kerjanya staff pompuan kang.



HP Nobag. Tak kuasa nak bawa backpack? Haa jinjing jerlah laptop ni lepas dah gulung2 jadi scroll gitu. Jangan orang pinjam buat cota sudah!



HP Eco. Tak fahamlah ni untuk konsep apa? Blur blur pulaks.




HP Fitness. Haa dengan teknologi masa depan, kita boleh kaki2 kan laptop yer.  Siap boleh timbang berat u. *Geleng2 kepala.


So, yang mana u guys rasa cool? rasa wahh? or rasa ekk elehh? I suka yang HP Nobag tu!



10 Responses to “Future laptops by HP”

  1. rasp December 24, 2010 at 3:36 pm #

    i suka yg nobag tu sbb senang nak bawa…
    tapi yg mama tu chomel gak…
    lagik suka kalo dpt free kan ngehehehe

    • rillys December 24, 2010 at 4:08 pm #

      gimme fivelah sis! same tastelah kita…kalau dapat free semua pun i nak

  2. mummysyafie December 24, 2010 at 5:31 pm #

    yang pink tu cantik. agak² berapa harganya erkk?

    kalau la duit turun dari langit..nak gak rembat satu.

    • rillys December 25, 2010 at 3:06 pm #

      tak dpt nak bayangkan berapa harganya, ngeee..tapi takpe nor mampu tu..hehehe

  3. LadySIti December 24, 2010 at 5:38 pm #

    yg hp mama tuh cungs! tp kalo boleh dapat (kalo boleh jer tau) LS nak Hp Make-up baru hot mama!
    hehehee

    • rillys December 25, 2010 at 3:03 pm #

      ekekeke! boleh2..nanti doa2 yer kot ada yg bagi free

  4. nUR_rOsALiNdA December 25, 2010 at 5:38 pm #

    Semalam ada seorg kawan ajak g anugerah ni sbb dia dapat VVIP tix..Tapi kita x dapat ikut sbb dah janji naj ngedate ngan hubby…huks~ Suka part diana danielle bg hadiah kat syamsul tu..Hiks~

    • rillys December 26, 2010 at 1:20 pm #

      wahhh sayangnya tix VVIP tu..tapi husband lagi penting dari VVIP place tu kan..hik hik..yerlah rasa nak jerit gelak kekuat jer masa diana bagi award
      kat syamsul tu..berbulu jer farid kot

  5. nanie December 29, 2010 at 10:02 am #

    thums up to HP Make-Up…..nak 1..!!!!!

    • rillys December 29, 2010 at 10:56 am #

      ekekeke..chica pun mesti nak jugak

Leave a Reply