Masuk bilik dua2 bau arang

23 Dec

Masa buat bbq tu yang suami2 kecoh membakar, yang isteri2 kecoh bersembang dan yang kecik2 main tak hengat dunia. Kecoh habis jadinya!

Biasalah, kalau tak kecoh tak happeninglah kan!

Shirah yang baru balik from kenduri kahwin ikut my parents. Setia tolong menjaga baby haim yang dah lincah berjalan.

Baby amie yang maintain bam bam.

Pun dah pandai jalan. Merewang sana sini budak kecik 2 orang yang baru dapat kaki ni. So grill kena selalu tutup. Kalau takkk!

Baru nak warm up. Main2 pc dulu..jap gi jap gi baru main lari lompat terjun segala!


2 anak dara sunti..chica yang gebu dan zulaikha yang cute!

Amie dan abahku. Tak larat mahu dukung ini budak.

Melasak.

Banyak sangat camera flash. Over tau!!

Main punya main sampai benjol dahi si kecik ni. Nasib baik strong boykan…

Muka kepenatan at the end of the day. Bila masuk bilik, dekat2 dengan baba memasing bau arang! Pengsan…hahaha!!



12 Responses to “Masuk bilik dua2 bau arang”

  1. lieza December 23, 2010 at 3:07 pm #

    xpela kak bau arang..yg penting bbq sedap..ermmmm

    • rillys December 23, 2010 at 3:18 pm #

      nasib baik pandai cover ayat. ingatkan apa yg sedap bau arang. sebab endingnya dalam bilikkan 😛

  2. sw33tdarling.com December 23, 2010 at 3:48 pm #

    nakkk sikit…! heeeeeeeeee
    Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

    • rillys December 23, 2010 at 4:36 pm #

      nak sikit apa? arang ke 😀

  3. pinky December 23, 2010 at 6:43 pm #

    best nya bbq.. bole bau sampai sini. hehe

    • rillys December 23, 2010 at 11:34 pm #

      aahlah lupa nak hantar bagi u :P…rumah in progress lagi ke?

  4. shada December 24, 2010 at 1:31 pm #

    budak klu dah dpt kaki, especially boys mmg melasak tak hengat!
    teringat my nephews 2 org..memula dpt kaki, pantang masuk hypermarket, sume dorang jelajah!
    yg sorang tu dah pandai berjalan pi pijak kaki adik dia yg baru lahir..sbb jealous sgt.

    now pun dia mmg jealous dgn adik dia (girl)..sanggup suh I tinggalkan adik dia kat tepi jalan sbb kereta berat bwk dia and adik..so sape nak tinggal tepi jalan?terus tuding kat adik!

    • rillys December 24, 2010 at 2:06 pm #

      uishhh..itu dah terlebih bijak sebenarnya. tgklah keletah adik dia pulak camne. bestnya u ramai anak buah
      yg bijak. just like u 🙂

  5. viruspadu December 24, 2010 at 2:13 pm #

    best la bbq, i likeeeeeeeee

    • rillys December 24, 2010 at 3:09 pm #

      hehehe 🙂 apa lagi! buat jangan tak buat…

  6. mummysyafie December 24, 2010 at 5:33 pm #

    best kalau dapat buat bbq ni. bukan yang tukang bakar je baru arang..yang duk asyik menunggu makanan pun terkena gak..hihihi

    • rillys December 25, 2010 at 3:04 pm #

      aahlah nor. takpelah aura bau arang naikkan selera nak mkn bbq. kot bau perfume kang loya pulak rasa..hehe

Leave a Reply