Kenapa dada dia berketul2? Kena jahitkah?

17 Dec

Alang-alang dah nak weekend ni i habiskan jerlah saki baki pics shopping yang ada tu yer. Bukan apa diri ini kemalasan untuk tepek pic baru yang ada. Kata mood weekend sudah mari *_*

Bakal pengantin yang kepenatan. Masa ni kat depan entrance Isetan dalam The Gardens tu. Berangkut bawa kehulu kehilir bebarang. Tu yang pancit seminit dua belas minit.

Adik yang sangat mithali. Memang tak rugi bawa kau bersama *_^

Kalau dah nama kerja kat tempat ni, habis semua department kitorang lalu staff kat situ panggil abang i ajak sembang. Pastu gelak-gelak ketawa-ketawa.. mengumpatlah tu! Tak kisahlah asalkan boleh bagi kitorang baekkk punya diskaun!

Kat depan Hush Puppies. Abang beriya-iya tak bagi kitorang masuk. Ada anjing katanya kat dalam tu. Hahaha!

Whooppss! Captured by abang. Dia curious kenapa badan orang tu ada ketul-ketul kat dada? Kena jahit ke? Aduhaiii..hilang mood nak cuci mata!

When he’s super tired, terima jerlah his behaviour. And this time shirah jadi mangsa.

From The Gardens with lep 🙂

Pada yang nak continue shopping esok, selamat berhabis sakan yer. Hik hik..tapi janganlah sampai habis terus, naya pulak kang. Have a pleasant weekend!



10 Responses to “Kenapa dada dia berketul2? Kena jahitkah?”

  1. Dee December 17, 2010 at 1:35 pm #

    sakan shopping..yelah sementara YES sana YES sini tu kan..nak beli brg org kahwin bukan sikit2..sian shirah tu makin kedinglah dia..hahaha..

    • rillys December 17, 2010 at 2:26 pm #

      hahaha! i like ur YES sana sini tu. yerlah i beli brg hantaran dulu pun tak penat camni..sebab takde kidskan..hihihi
      ..shirah poyo jer tu..pegang brg semata nak amik pic..kantoi sudah!

  2. REDBLOODSNOW December 17, 2010 at 2:00 pm #

    wahhhhh shopping seakan nampak..hehe

    • rillys December 17, 2010 at 2:25 pm #

      ikut orang jer zie 🙂 akak tumpang cilok satu dua barang jer..hihi

  3. sw33tdarling.com December 17, 2010 at 5:07 pm #

    YES YES YES…!!
    Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

    • rillys December 18, 2010 at 9:14 am #

      bila balik rumah kira duit dah jadi NO NO NO! hiks

  4. akubiomed December 17, 2010 at 11:54 pm #

    Ini sempena YES. Shopping sampai lebam kiranya ni 🙂

    • rillys December 18, 2010 at 9:13 am #

      menumpang orang shopping jer. hehe

      • akubiomed December 18, 2010 at 10:57 am #

        Oh ye ker boleh buat survey dahulu 🙂

        • rillys December 18, 2010 at 3:03 pm #

          hehe..survey2 jer dulu ekk..agak2 berkenan baru rembat. but make sure jgn guna duit plastik..debit card takpe 😀

Leave a Reply