Tak mandi pun tetap bau harum

14 Dec

Semalam kisah orang kahwinkan, harini kisah newborn baby pulak. My cousin baru jer deliver baby boy. Apalagi angkat kaki jalanlah pergi visit.

Orang lain yang dapat baby, orang lain yang excited terlebih. Sorry for the pale face. Koser heyyy nak mekap bagai pergi kiss baby. Kat belakang tu lah my cousin.

Suka sangat bau baby. Tak mandi pun harum..huhuhu

Wan Joshua Indra..budak bam bam.

Ni lah ibu to baby bam bam tu. Pic 1st tadi tak clearlah. Masa ni baby bam bam dalam perut lagi. Congrates kak 🙂

Dan ni abang to baby bam bam. Berkepit jer dengan ibunya.

Kalau tak dilayan dia masuk bawah kerusi..hihi..abang dah ada baby keciklah. Jangan notty2 kay. Tolong ibu jaga adik. Ehh nama abang dia pun sedap..Wan Zachery Aduka 🙂

Ok dah habis kisah newborn baby. I sambung sikit pasal my cousin lain pulak yang baru jer pregnant! Bestnya mereka…

Ingat tak ika yang i cerita semalam kat wedding tu? Haa ni lah ibu dia..my cousin..tengah pregnant 4 months. Congrates kak 🙂

Kalau nak tahu my cousin ni last dia pregnant was 12 years ago! Anak ada 3 orang. Dah rezekikan dapat pregnant lagi. Yang baju kotak2 tu anak bongsu dia. Ika pulak anak sulung, nak spm dah..and anak kedua dia kat bawah ni.

Aiman anak kedua my cousin ni. Baru lepas pmr. Semua dah besar-besar. Senang betul nak suruh tolong jaga adik baru nanti. InsyaAllah 🙂



10 Responses to “Tak mandi pun tetap bau harum”

  1. zuris December 14, 2010 at 3:18 pm #

    sedapnye nama..
    memang lah kan.bau semulajadi baby memang best.
    btw..lily nie url baru zuris ek.tukar ye.tq

    • rillys December 14, 2010 at 5:06 pm #

      aah sedap jer bau baby..masyuk jer layan..hehehe

      ok! nanti ly update the link yer

  2. im December 14, 2010 at 3:25 pm #

    wah…bestnyer dh bersalin…sedapla nama baby tu dgn nama abgnya…mmg unik…sukala..

    • rillys December 14, 2010 at 5:06 pm #

      awak pun best jugak nak dapat baby baru..hehehe..take care yer

  3. beja December 14, 2010 at 5:02 pm #

    betul 100x.. bau bb la yg paling sedap tau.. np xde org nk buat perfume inspired dr bau bb ek??

    • rillys December 14, 2010 at 5:10 pm #

      idea bernas tu. apa kata kau suarakan pendapat tu usahawan yg berminat 😀

  4. Dee December 14, 2010 at 11:24 pm #

    bau baby mmg harum..cepat2lah proses..hahaha..

    • rillys December 15, 2010 at 12:01 am #

      u pun jomlah proses sama..hehehe

  5. mummysyafie December 15, 2010 at 11:37 am #

    rezeki kan..nanti adik abang leh tolong tengokkan

    • rillys December 15, 2010 at 11:52 am #

      tengokkan jer takpe. kot tolong nangiskan..haru..hihihi

Leave a Reply