Jikalau dia kahwin, dapatlah i cucu

13 Dec

Dah-dahlah tu cuci mata tengok pics artis menyeksi..hehe..nanti ada lagi isu hangat i tepek ok. Kita layan orang kahwin-kahwin pulak nak? Cewah teringat pasal main kekawin masa kecik dulu. Gatal tak gatallah kan!

Tapi yang ni bukan kahwin olok-olok. Ini my schoolmate kat MGS punya wedding. I pergi masa minggu lepas punya lepas. Sorry ajue, dah terbasi pulak story kahwin kau ni. Tapi pengantin tak basi lagikan..masih harum 😛

Sampai-sampai jer pengantin tengah bersanding, so i pergi sapedek dulu. Kang pengantin tengah bersantap i datanglah kacau.

Maklang dan mak. Mereka adalah kawan baik kepada mak pengantin.


Dah lama tak enterframe pic anak dara baju biru ni. Ingat lagi tak ika? Pasangan belangkas si shirah. Tahun depan ambil spm.

Kalau dia kahwin lepas spm cepatlah i dapat cucu. Sebab ika ni anak my cousin. So kira anak buah i lah kan. Sekarang ni pun dah ada mak-mak orang main cop-cop dia. Cepat laku macam umi dan nenek dia. Yang maklang i tadi tu lah nenek dia.

Yang belakang dia tu makcik i jugak..adik mak. Pun kawan baik dengan mak pengantin. Diorang ni memang kekawan dari kecik.

Tu! Pengantin tengah bersantap. Ok boleh pergi kacau…

Selamat pengantin baru ajue! Semoga kekal bahagia selamanya 🙂

Pengantin-to-be

Hiburan selingan.

Belangkas. Sorang nak masuk form 4. Sorang nak masuk form 5. Rasa macam baru jer dodoikan diorang..tukarkan pampers diorang..cubit-cubit diorang bila nakal..sob sobb kejap jer dah anak dara. How time flieskan?

Makin hari makin tua. Tolonglah sedar diri 😛



10 Responses to “Jikalau dia kahwin, dapatlah i cucu”

  1. sw33tdarling.com December 13, 2010 at 2:33 pm #

    masa mmg cepat jer berlalu.. tapi hati kena tetap muda.. heeeeeeeeeee

    • rillys December 13, 2010 at 3:50 pm #

      betul! jadilah nenek rock. hihi

  2. im December 13, 2010 at 2:50 pm #

    hehe…cepat dpt cucu…tp neneknya masih muda ..hehe

    • rillys December 13, 2010 at 3:50 pm #

      jadilah nenek perasan muda. hehe

  3. pRincEsS_N December 13, 2010 at 5:03 pm #

    huhu..N plaks ade nenek muda..yg hmpir sebaya gn N..pangkat nenek..hihihihi

    • rillys December 13, 2010 at 6:55 pm #

      ohh lagi hebat. kemain tinggi pangkat dia yet umur lebih kurang

  4. Rozey December 13, 2010 at 8:17 pm #

    Lily lotus; akak pun dh ada cucu….sebelah hubby….:)

    • rillys December 14, 2010 at 1:20 am #

      yer ke? nenek berhiaslah ni. hehe

  5. mummysyafie December 13, 2010 at 10:15 pm #

    awal dah u dapat cucu rillys..hihih..tapi takpe..nenek vouge kan.

    • rillys December 14, 2010 at 1:18 am #

      auwww nenek vouge tu jiwa muda sikit bunyinya. hehe

Leave a Reply