Artis2 menyeksi di Party Eh!

11 Dec

Psstt..nak cuci mata tak hujung2 minggu ni? Ni i ambil from Cari Forum. Meh tengok artis2 menyeksi kat party anjuran Majalah Eh!

Juliana Evans. Dengar kata dia tengah dilamun cinta dengan Zizan Raja Lawak..hebat pak lawak tu!

Wan Syarmila. Erkk?!

Lisa Surihani. Kenapa dia pakai camni ekk? Macam something wrong somewhere jer.

Marsha. Suka tengok dia dalam drama TV3 6.30ptg tu..gedik yang menjadi!

Siti Nordiana. Dah jadi ibu tunggal harus berani gini ekk? Haiyooo…

Farah Wahida. No komen 😛

Faezah Elai. Phewittt!

Ana Raffali. Jangan pegang-pegang..duduk renggang-renggang!

Nita. Hohh?!

Close up sikit. Huhuhuhuhu..tutup mulut tutup mulut jangan melopong..hahaah

And last but not least pic menyeksi Nurul kat party anjuran Guess.


Dah puas cuci mata? Hiks…gi sambung enjoy your weekend!



22 Responses to “Artis2 menyeksi di Party Eh!”

  1. imz December 11, 2010 at 6:45 pm #

    mmg seksa btol..tetambah nita..siti nordiana btol2 terkejut tgk dressing dia kali ni…dh jadi janda terus daring habiss..!

    • rillys December 12, 2010 at 12:40 am #

      mengucap berkali tgk diorang berdua tu. terkezutttt!

  2. Gina December 11, 2010 at 6:47 pm #

    Yang tutup, tutup sangat, sampai meleret-leret, kalau yang singkat macam tak cukup kain aje

    • rillys December 12, 2010 at 12:39 am #

      pecahan tak wajar betulkan..hehe

  3. jm December 11, 2010 at 10:21 pm #

    ana rafali tu elok pakai kurung cotton lg cantek kot…

    si lisa tu pon pls la suh die carik seorang yg bijak tuk ubah imej die yg kdg2 tu boleh buat die nampak sgt tak cantek padehal di sgt lah comel…

    • rillys December 12, 2010 at 12:38 am #

      sian lisa kan jadi mangsa fesyen. tak kena betul matchingnya.

      ana rafali tu pun sama kot. mcm tak kena..pakai kebaya dia selalu pakai pun ok

  4. Munirah Abd December 11, 2010 at 11:44 pm #

    pedih mata

    • rillys December 12, 2010 at 12:38 am #

      gi cuci dgn air wudhu. hehe

  5. izza December 12, 2010 at 12:26 am #

    ya ampun.. bughok betul si farah wahida tu. nita tu pun sama. baik xyah pakai baju.. mekap pun scareyyy

    • rillys December 12, 2010 at 7:20 pm #

      boleh kena nightmarekan?

  6. yatie sawanila December 12, 2010 at 12:31 am #

    melopong jap bijik mata tgk si nita.. cam bapok plak

    • rillys December 12, 2010 at 7:20 pm #

      penangan frust bercinta kot?

  7. zaihaslinda December 12, 2010 at 12:38 am #

    adoiai….melayusemuanyatu….

    • rillys December 12, 2010 at 7:20 pm #

      itulah kenyataannya…

  8. cathj December 12, 2010 at 4:59 pm #

    ada lah yg menyeksi… ada juga yg I rasa ok… kalau menyeksi tapmata ok je tengok ok gak… tapi Nita… Oh tidak… Siti nordiana pun oh tidaks….

    • rillys December 12, 2010 at 7:19 pm #

      ekekeke..tapi kalau u yg menyeksi lagi kompem hot!

  9. nairaariaa December 12, 2010 at 10:30 pm #

    hmm…mmg seksi sgt…nita plg seksa..haha~

    • rillys December 12, 2010 at 11:03 pm #

      kannn 🙂 yg lelaki tgk kompem terseksa zahir batin

  10. zuris December 13, 2010 at 10:57 am #

    tak tau nak cakap pe.huhuu…
    ish ishhh…

    • rillys December 13, 2010 at 1:31 pm #

      ly pun tak cakap apa. melopong jer 😀

  11. Rozey December 13, 2010 at 8:21 pm #

    Lily lotus: hadoiyaiiii!!!

    • rillys December 14, 2010 at 1:20 am #

      hadoiiyaii jugaklah 😀

Leave a Reply