Mak terlupa nyah!

10 Dec

Masa pergi Kids Fair kat KLCC haritu, actually menonong jer main pergi. Tak sure pulak exact location katne. Lupa pulak KLCC mana ada exhibition hall kat top floor macam Midvalley.

Bila dah sampai atas tu baru perasan macam takde apa carnival pun. Teruslah call my bff hawa. Dia yang suggest pergi Fair ni. OOOOO rupanya kat jiran sebelah daa..KL Convention Centre! Mak terlupa nyah 😀 And hawa pun was actually on the way to the Fair..best2!

Sesat jalan kat top floor, mereka layan batman car kejap.

Lepas kat Kids Fair tu kitorang lepak kat luar KLCC jap while waiting for hawa. Punyalah rajin tak bertempat bebudak ni.

Akhirnya sampai jugak happy family ni. Tapi diorang tak sempat nak pergi the Kids Fair, dah tutup.

Sesi merokok adalah wajib.

Terus zasss pergi Burger King. At first nak pergi Chilis..tapi q kat situ mak aii..kenyang lapar balik pun tak dapat seat lagi kot.

Sweet girl forever..zulaikha

Ibu dia pergi toilet. Anak dia i gomol2..best!

From Burger King with lep :)…happy weekend!



14 Responses to “Mak terlupa nyah!”

  1. Sumijelly December 10, 2010 at 2:02 pm #

    nanti kat PWTC akan berlangsung..tp tahun depan tau..hehehe

    • rillys December 10, 2010 at 2:45 pm #

      ohh next year buat kat pwtc pula ekk? tak kisah buat katne kompem akan diterjah! insyaallah..hehe

      • Sumijelly December 10, 2010 at 3:00 pm #

        eh..tp bulan doblas…22-26 Disember ada pesta buku kanak2 tau…dtg ler..hehehe

        • rillys December 10, 2010 at 4:19 pm #

          ohh pesta mari membacalah ni. insyaallah 🙂 thanks for the info

  2. rasp December 10, 2010 at 3:29 pm #

    lawa zulaikha tu…leh jadik calon menantu nghehehe…

    • rillys December 10, 2010 at 4:18 pm #

      ehem ehemm..your sapphire pun apa kurangnya? hihihi

  3. attyfir December 10, 2010 at 4:02 pm #

    dah lama tak pergi burger king kt klcc tuh ..

    • rillys December 10, 2010 at 4:17 pm #

      mcm dah tak best jer burger dia..hehe..orang pun lengang jer..padahal tempat makan lain semua full jer

  4. mummysyafie December 10, 2010 at 5:33 pm #

    dear..kalau gi klcc jangan lupa singgah kat supermarket Isetan. beli e-royce..sedap..

    • rillys December 11, 2010 at 5:43 pm #

      ooo yer ke..ok akan diusahakan!

  5. ArELeEz December 10, 2010 at 7:39 pm #

    gomol! jgn xgomol! heh3..

    • rillys December 11, 2010 at 5:43 pm #

      ekekeke..seb baik anak orang..hik hik

  6. Rozey December 13, 2010 at 8:25 pm #

    lily lotus: sesi merokok yg susah nak ditinggalkan ye….hu3…*mcm my hubby*..

    • rillys December 14, 2010 at 1:19 am #

      camne nak suruh mereka quit ekk? aishhh

Leave a Reply