Hari ‘tak ingat dunia’ for the kids

9 Dec

Alang-alang menyeluk pekasam, lepas pergi Pusat Sains haritu kitorang shoot to KLCC. Ada Kids Fair 2010. Actually ada 2 pilihan, either Parenting Expo kat Midvalley or Kids Fair kat KLCC tu. Tapi masa ambil shirah kat rumah my aunty kat Bangsar, lalulah depan Midvalley nun..sekali tengok punyalah teruk hazab jammed kat situ. Terus ubah laluan orbit ke KLCC.

From KL Convention Centre with lep 🙂

Cutenya this bunting!

And so do this banner! Cute sangat. Tetiba rindunya zaman design print ads kat MMU dulu. Even kena haunted dengan datelines! Tapi tetap enjoy study kat situ 🙂

Jom masuk!

With uncle spongebob.

With aunty pingu. Taktahu kenapa hero kecik ketakutan bila nampak pingu ni. Korang tahu tak kenapa? I konpius.

Badut tak berapa nak clown pun ada.

We missed this story telling session. Tsk tsk.

Ada art workshop.

Jual-jual toys pun ada. Part ni yang paling mencabar jiwa dan raga the parents. Diorang cekik darah kaw-kaw punya the price! But what to do, it’s the kids day kata abang. So apa-apa yang parents spend kat sini anggaplah as investment. Boleh?

Ohh sweet. Kids fashion show pun ada u.

Mini golf. Pandai pulak lek lok jer pukul kat sini ekk. Kalau kat rumah…………………………almari kaca mana jer yang dia tak hambat???

Focus dik focus…

Puashati abang dapat naik ni. Haritu kat Car Carnival menggigil-gigil kaki dia nak naik ni tak dapat. Nasib baik boleh elok gigil kaki dia masa nak balik tu sebab belikan dia replika camni. Replika bolehlah bang oii…

Done! Baba pergi kat carpark hantar bebarang. Sebab we’re going back to KLCC. Ada date dengan my bff hawa!


10 Responses to “Hari ‘tak ingat dunia’ for the kids”

  1. pRincEsS_N December 9, 2010 at 2:16 pm #

    mak budak pon bole lupe diri g kids fair ni..menarik ok..

    • rillys December 9, 2010 at 3:54 pm #

      haha! lupa diri takpe jgn tak sedar diri tahu2 duit tak cukup nak bayar.

  2. im December 9, 2010 at 2:49 pm #

    mmg sesuai sgt kan bawak budak2 dtg sini..mcm2 ado..

    • rillys December 9, 2010 at 3:53 pm #

      makpak budak pun sesuai sgt menghabiskan duit kat sini. pitam!

  3. Dee December 9, 2010 at 5:34 pm #

    seronoknya kids2 ni semua..mesti enjoy kan?

    • rillys December 9, 2010 at 10:17 pm #

      enjoy mmg enjoy. balik tu pengsan tak hengat. hehe..biasalah kan

  4. Lyn Yusoff December 9, 2010 at 7:46 pm #

    bestnyer..
    masing2 muka happy jer 🙂

    • rillys December 9, 2010 at 10:16 pm #

      mahunya tak happy. hehe..makpak pun tumpang happy u 🙂

  5. Rozey December 13, 2010 at 8:50 pm #

    lily lotus; spend time dgn anak2. biar mereka rasa disayangi kannnn…..

    • rillys December 14, 2010 at 1:19 am #

      rasa disayangi sentiasa. insyaallah 🙂

Leave a Reply