Birthday party baby girl Que Haidar

20 Nov

Happy weekend peeps! Kita stoplah dulu story pasal raya2 ni. Meh layan pics harijadi anak pelakon terkenal Que Haidar.

Memang hot and spicy momma betul linda jasmine ni

Tengku Ratu Haidar..the bam bam girl

Cantik jugak buat tema party yellow ni. Meh layan lagi pic yang nyum nyum!

Such a lovely family. Semoga mereka terus bahagia bersama…

Dah lama tak nampak que berlakon kat tv lagi. Sibuk uruskan family kot. Takpelah yang penting baby girl dia ni kecik2 dah jadi duta. Duta avon untuk barangan baby. Kalau tak silap i lah..sebab pic dia terpampang BESARRR kat bangunan HQ Avon. Kecik2 dah murah rezeki 🙂


8 Responses to “Birthday party baby girl Que Haidar”

  1. izan November 21, 2010 at 1:18 am #

    weh, aku rasa mcm baru jer linda jasmin beranak. da besar da anak dia. comel… =)

    • rillys November 22, 2010 at 10:18 am #

      setahun dah kot umur anak dia ni. kejap jerkan…

  2. Ain November 21, 2010 at 2:50 am #

    x tgk pic baby dia cos sibuk tgk cleavage dia…

    • rillys November 22, 2010 at 10:18 am #

      oppss! cuci mata ekk..hik hik

  3. izza November 21, 2010 at 7:56 pm #

    mmg cantik sangat kan linda jasmine tu kakk

    • rillys November 22, 2010 at 10:17 am #

      sejuk mata tgk muka diakan. tapi kalau tgk baju dia terus jadi panasss..ekekeke

  4. pinky November 22, 2010 at 10:21 am #

    aaa… nak baby girl!!

    • rillys November 22, 2010 at 10:25 am #

      me too! ehh tetiba pulak i…

Leave a Reply