Sepatah dua kata rayaku…

19 Nov

Salam jumaat yang mulia, dearies! Fuhh..dah 3 hari bercuti, harini terasa sangatlah malas nak datang kerja. Nak pulak esok dah cuti balik. Tapi sebab ada tugas penting kat ofis harini, so here i am today..kembali bertugas.

So, how’s ur aidiladha? This year kitorang tak balik kampung. Semua adik beradik sebelah abah berkumpul kat our house. Pepagi raya abang dan hero kecik bertenggek depan pc dengan baju raya. Selagi ada ruanglah nak main gamekan.

Nak nangis pun tak guna bila pakai baju raya ni. Masa raya puasa kat kg. haritu, warna baju raya ni lebih kurang dengan langsir kat kg. Bila raya haji kat sini, PUN sama jugak. Nasib badan.

Both kids kemain susah nak bergambar sesama. Kena paksa2, tarik2 dulu, dah beraya kat rumah sendirikan. Toys, pc, semua depan mata. Ada diorang kesah nak posing2 segala ni?


Kepada yang buat ibadah korban tahun ni, semoga ibadah yang dijalankan diberkati dan diterima Allah. Story pasal keriuhan dan kekecohan our raya haji nanti i sambung ekk. Need to end this entry secepat mungkin. Bos dah pandang2 jeling2 tu..i need to assist him for his presentation later.

Anyway, enjoy your weekend! We’re going to the Car Carnival 2010 at Matrade Exhibition n Convention Centre esok. So, kalau terserempak esok janganlah pandang2 jeling2 jer..tegur2 lah kalau i tak perasan..daa 🙂


10 Responses to “Sepatah dua kata rayaku…”

  1. rasp November 19, 2010 at 2:03 pm #

    kids nie kalo ada pc and games dah cukup hepi dah kan…

    • rillys November 19, 2010 at 4:36 pm #

      betul tu sis..memang takyah nak pujuk2 buat benda lain dah

  2. mekchu November 19, 2010 at 2:43 pm #

    dah lebih sepatah dua tuh.. hehe.. cantik je baju tu, tak kan langsir sebijik sama kot? cantik theme korang.. ala-ala batik gitu..

    • rillys November 19, 2010 at 4:32 pm #

      hihi..terlebih plak patah kata..tu lah..salah themelah this year..tersama plak dgn langsir

  3. nURmALa mAZLaN November 19, 2010 at 3:05 pm #

    Kita pon x balik kg kak..
    kat sini je membuta boleh???!!~

    • rillys November 19, 2010 at 3:38 pm #

      boleh jer..yg penting bahagia..hik hik

  4. wawa~* November 19, 2010 at 6:54 pm #

    wahhh.. cantiknyer sis… sama ngn langsir pn sama laa… jnji sis lagik cantik dr tingkap tu… sudah pasti.. hehehe… 🙂

    • rillys November 20, 2010 at 10:09 am #

      sob sobb..thanks kerana memberi semangat..hiks

  5. sW33tDaRLinG November 20, 2010 at 5:41 pm #

    aiik…. sama jerkk kaler kuning ngan que haidar… kekekekekekek

    selamat hari raya aidiladha

    • rillys November 22, 2010 at 10:19 am #

      cantikkan tema kuning dia? salam aidiladha kembali 🙂

Leave a Reply