Cuti kerja..bercuti bekerja

15 Nov

Harini adalah hari isnin yang best. Sebab esok dah cuti balik. Hajat hati nak cuti terus jer lepas weekend haritu sampai ke raya haji. Tapi sebab bos ada presentation this friday, so i have to come to assist him.

Last weekend i teman my sis pergi beli baju nikah dia kat Casa Moda, Seremban. The detail nantilah i story lepas raya haji ekk. Mood nak beraya sudah marilah.

So, i nak ucapkan selamat menyambut hari raya aidiladha kepada semua umat islam. Raya haji i tak balik mana2 kampung pun. Sebab adik beradik sebelah abah akan datang berkumpul kat our house raya haji nanti. Seronok seronok 🙂

Abang and hero kecik pun nak wish u all salam aidiladha! Ohh yer..last saturday i pergi kindy graduation abang. Yang tu pun nanti i story ekk. I tak sangka dia dapat pelajar terbaik untuk subjek agama islam. Apepun syukur…nanti mama buat entry khas untuk pencapaian keseluruhan abang kat kindy yer. Kenangan berharga buat abang tu kan.

Ok back to the track, i start cuti esok till thursday. Friday i kena kerja..sebab presentation bos tu lah. Takpelah, dah tugaskan. So..blog ni kalau ada masa i update masa cuti nanti kay. Selamat beraya!


12 Responses to “Cuti kerja..bercuti bekerja”

  1. pRincEsS_N November 15, 2010 at 11:49 am #

    jom cuti kak…hihih..selamat ari raya aidiladha to akak & family..

    • rillys November 15, 2010 at 12:38 pm #

      jom cuti! salam aidiladha kembali sis..take care baby dalam tummy tu yer

  2. jehan najib November 15, 2010 at 1:28 pm #

    lamanye ko cuti wei? aku cuti sehari je… nak sgt cuti punye pasal, terpaksa unpaid leave on thur&fri. cuti dh abis sbb byk EL masa morning sickness… heheheeh… gembira je cuti gaji kena tolak. hampir mereng aku dibuatnye…

    • rillys November 15, 2010 at 1:49 pm #

      takpe weii gaji ko byk. apelah sgt tolak 2 hari tu…tettt!

  3. Dee November 15, 2010 at 1:55 pm #

    selamat menyambut hari raya aidiladha utk lily sekeluarga..

    • rillys November 15, 2010 at 2:14 pm #

      salam aidiladha kembali 🙂

  4. atty November 15, 2010 at 2:41 pm #

    selamat hariraya aidiladha..lily

    • rillys November 19, 2010 at 3:53 pm #

      salam aidiladha sis…

  5. cathj November 15, 2010 at 7:36 pm #

    amboi cuti sakan kawan kita ni yek… selamat beraya yer.. ^_^

    • rillys November 16, 2010 at 9:01 am #

      thanks dear 🙂 u take care kay…

  6. JC December 9, 2010 at 9:19 am #

    dah lambat nak wish nie …. selamat hari raya aidiladha, :). tapi yg sebenar nya saya nak wish selamat becuti :), maklumlah tengok cuti cuti malaysia skrang nie.

    • rillys December 9, 2010 at 10:46 am #

      ekekeke..selamat bercuti-cuti jugak

Leave a Reply