Ku kirim hero kecik wakilkan diriku

10 Nov

Anak kalau dah demam, kirim salamlah nak huu sana huu sini. Weekend lepas punya lepas abang demam teruk. Kalau tak silap i ada 3-4 wedding dah plan nak pergi. Tapi terpaksalah batalkan sebab keadaan abang.

Salah satu wedding yang sepatutnya wajib pergi was my cousin punya wedding. My parents pergi, so i kirim hero kecik wakilkan i. Boleh ke cakap camtu?

Macam-macam pesanan i bagi kat dia. Macamlah dia kisahkan?

I suruh dia berkepit jer dengan atuknya. Tapi takdelah suruh sampai atuk nak duduk pun macam nak terkepit jer orang tua tu dibuatnya.

Pandai tease mama ekk adik ni

Shirah pun ikut. I suruh dia ambil pic apa-apa yang patut. Yang tak patut takyahlah. Sekali tengok pic dia sesorang posing camni yang kemain melambak. Sabar jerlah…

Tapi ada jugaklah pic lain dia ambil. Thanks lah yer shirah…

My cousin buat wedding kat Hotel De Palma, Shah Alam. Tinggi menggunung kek kau tasya oii. Pelamin pun cantik. Semuanya cantiklah..cuma hari aku jer yang tak cantik, tak dapat attend ur wedding.

Nasib baik ada alasan kukuh tak dapat attend. Kalau tak kompem raya haji nanti salam tak pandang muka..hihihi

Taraaa! Ni lah pengantinnya, my cousin..tasya n husband. You look so gorgeous honey! Dah nama pun pengantinkan..congrates babe 🙂

Habis segala jenis pamphlet n brochure kat hotel tu si hero kecik sambar. Nak bagi kat i katanya. Pastu dia siap bagi soalan bonus kat nenek dia. Boleh tak kalau nak buat birthday party kat sini, nenek? Gulp!!


16 Responses to “Ku kirim hero kecik wakilkan diriku”

  1. REDBLOODSNOW November 10, 2010 at 11:44 am #

    esklusif giler ek pelamin tuh. btw, hero kecik akak tuh gediks ar…haha. suke tgk taw 😛

    • rillys November 10, 2010 at 12:54 pm #

      cantikkan pelamin dia..hehe..hero kecik tu gedik ngalahkan budak pompuan tau!

  2. diyana November 10, 2010 at 12:40 pm #

    wah,cantikknye dewan tu..huhu.

    • rillys November 10, 2010 at 12:52 pm #

      harganya pun dah tentu cantik. huhu..mampu tgk jerlah ly

  3. Lyn Yusoff November 10, 2010 at 2:09 pm #

    cantik gak dewan ni erkk…
    dulu lain sekrang dah lain de palma ni..
    pengantin pun cntik..

    • rillys November 10, 2010 at 2:15 pm #

      i tak pernah pegi hotel tu. u selalu pergi ekk?

  4. shada November 10, 2010 at 3:27 pm #

    kak,i kenal sgt tpt ni!
    SANGAT DI HATIKU!
    sbb near to my family’s house!

    de palma skang mmg dah superb..sbb The Grand Ballroom tu.
    I pun telan air liur je feeling nak buat wedding kat sana hiks

    • rillys November 10, 2010 at 10:43 pm #

      oh really? ehh..mana tahu ada rezeki u buat wedding kat situ. forget me not!

  5. baizurah November 10, 2010 at 3:33 pm #

    adoi! memang berkepit betul ngn tok2 dia…hahahahha

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    • rillys November 10, 2010 at 10:43 pm #

      good boy. sangat mengingati pesanan mama dia. hehehe

  6. ArELeEz November 10, 2010 at 3:47 pm #

    buleh jer.. hero kecik pun hero keciklah! dah darurat kan..

    • rillys November 10, 2010 at 10:42 pm #

      janji ada wakil yer dak!

  7. atty November 10, 2010 at 4:41 pm #

    wah ke main lagi hero kecik tu .
    ade hati nak celebrate besday kt otel ye..mana tau ade rezeki
    insyallah

    • rillys November 10, 2010 at 10:42 pm #

      tu lah kak. kita nak terfikir pun tak mampu nak fikir. hihihi

  8. rasp November 11, 2010 at 12:51 am #

    memang gorjes ur kezen tu…
    slamat pengantin baru…
    pelamin dia pun kelazzzz!

    • rillys November 11, 2010 at 9:36 am #

      thanks bagi pihak dia sis 🙂

Leave a Reply