Along penghibur abang…

3 Nov

Thanks pada yang doakan kesihatan abang. Alhamdulillah dia dah sihat, cuma i tak bagi pergi kindie dulu. Bagi betul2 sihat. Ingat nak bagi pergi esok, sekali masa teacher dia call this morning nak tanya khabar abang..dia inform sekali esok dah cuti untuk deepavali daa. Wahh..cuti panjang terus abang.

Dahlah abang banyak skip rehearsal untuk concert kindie dia. Nak buat camne, dah tak sihatkan. Takpelah next week all out kay abang!

Kesiannya anak mama. Siap bertampal koyok bagai. Haritu masa dia tak sihat i tak sanggup nak tepek kat sini. Nanti i yang tak keruan kat ofis.

Sebenarnya i nak story pasal along. Dialah tolong hiburkan hati abang masa tak sihat.

Sebelum nak gi mandi dia sempat sakat abang. Gelak sakanlah abang.

Bila along pergi mandi, dia longlai balik. Penangan ubat banyak sangat kot. I pun takut nak bagi dah. Tapi ngam2 antibiotik nak habis baru dia sihat. Buat saspen jer.

Bila dah siap mandi dah wangi dah hensem..along hiburkan abang dengan main gitar pulak. Tapi asyiklah nyanyi lagu Isabella tak pun lagu Tragedi Oktober. Ohh..dia memang peminat tegar Search dengan Wings! Dia main petik jer pun..bukan main betul2 pun..hahaha..dan abang memang terhibur 🙂 Thanks along…


6 Responses to “Along penghibur abang…”

  1. kniedaz November 3, 2010 at 2:28 pm #

    Ada juga penghibur di kala sakit… ^_^
    semoga cepat sembuh abang!

    • rillys November 3, 2010 at 2:46 pm #

      abang dah sihat, thanks 🙂

  2. rasp November 3, 2010 at 3:27 pm #

    kesian tul tgk abg terkulai layu gitu…
    slalu tengok dia aktif kan…
    sib baik ada along ya…

    • rillys November 3, 2010 at 3:37 pm #

      memang syahdu tgk, i ni memang touching sikit kalau anak tak sihat ni..hehehe

  3. REDBLOODSNOW November 4, 2010 at 11:03 am #

    hahahaha…klakar ah pic along yg 1st jd penghibur tuh, kak Lil. tergelak lak zie tgk…hahaha 😀

    • rillys November 4, 2010 at 12:13 pm #

      itulah dia along..hehehe..suka buat aksi camtu

Leave a Reply