Abang yang masih demam

1 Nov

Salam hari isnin 🙂 Ohh! harini i takde monday blues kat ofis sebab i tak gi kerja pun..hehehe..bukan apa abang still tak sihat lagi. Kesian pulak tengok dia merengek2 lesu gitu..padahal mak boleh jer tolong jagakan. Tapi i berat hati pulak nak gi kerja bila tengok dia gitu.

Luckily dia dah habis final exam kat kindie, tinggal concert day jer. So, abang cepat2 sembuh kay! Mama nak abang aktif dan bertenaga macam biasa 🙂


8 Responses to “Abang yang masih demam”

  1. Ieda Al-Habsyi November 1, 2010 at 1:10 pm #

    semoga abang cepat sembuh! 🙂

    • rillys November 2, 2010 at 11:00 am #

      thanks ieda 🙂

  2. eina November 1, 2010 at 1:41 pm #

    ye ker..sian abang.. Aira alhamdulillah dah recover.. tinggal batukk jek sikit2…

    ly pegi klinik alam medic, ubat dia so far mmg serasi gak ngn Aira..

    • rillys November 2, 2010 at 11:00 am #

      katne klinik alam medic? hihihi..aira asal nampak abang makan ubat lagi kuat dia buat batuk..hahaha..kelakar pulak

  3. ain November 1, 2010 at 3:10 pm #

    kesiannya…

    moga abang cepat sembuh hendaknya….

    • rillys November 2, 2010 at 10:58 am #

      thanks ain 🙂

  4. mummysyafie November 1, 2010 at 4:10 pm #

    abang kat sana dengan abang kat sini sama² demam lar. kebetulan gak kan. tapi nasib baik exam dah abis

    • rillys November 2, 2010 at 10:55 am #

      apalah skill baru diorang nak dapat ni. hehe..semoga abg sana cepat sembuh yer

Leave a Reply