Kamu berdua sangat cocok sekali!

28 Oct

Bulan ni dah start balik musim kenduri kahwinkan? So bolehlah melaram balik pakai baju2 raya yang ada. Tapi janganlah pakai baju raya yang over glamour sangat. Penuh labuci penuh ropol penuh manik penuh kilat. Kalah pengantin kang. Tak gitu!

Kali ni i pergi wedding dengan my kids jer. Baba tak available pulak on that day. So i ajak my parents ikut sekali. I pergi wedding my friend masa sekolah mgskl dulu.

Pengantin perempuan tu lah my friend..fazie. Congrates dear 🙂

Husband dia bukan orang kita. Tapi orang indonesia, bukan yang buruh kasar kat site tu. Tapi yang ado2 punya. And sangatlah peramah orangnya. Terima kasih sudi datang yaa..katanya. Iya sama-sama..kamu berdua sangat cocok sekali..tetiba slang i pun bertukarkan.

Antara kekawan mgskl yang i jumpa. Nice to see u guys again 🙂

Comelkan baby ni? Tengoklah mommy dia..buat muka gitu pun nampak comel jugak. Hihihi..ampun achik 😛

Pic wajib

Cuaca sangat cantik haritu. Panas terik mentari menikam dikalbu. Ehhcewahh!

Minggu ni pun ada invitation jugak. Ehh tak lama jer lagi nak raya hajikan. Tapi tu lah cuti sehari jer pulak. Cuti tahunan i dah nyawa2 ikan..hahaha..nak simpan untuk school holiday. Nampak gaya pergi masjid tolong lapah korban jerlah..wahh beranikah?


10 Responses to “Kamu berdua sangat cocok sekali!”

  1. Dee October 28, 2010 at 2:53 pm #

    seronoknya jumpa kawan lama n attend dorang pya wedding ye..

    • rillys October 28, 2010 at 3:14 pm #

      memang seronok..walaupun kitorang tak rapat sangat dulu tapi FB telah merapatkan kitorang 🙂

  2. nURmALa mAZLaN October 28, 2010 at 3:07 pm #

    Selamat pengantin baru buat pengantin itu 🙂

    • rillys October 28, 2010 at 3:13 pm #

      thanks mala 🙂

  3. rasp October 28, 2010 at 3:18 pm #

    congrats to the newlyweds…
    naper ek, kalo kita ckp dgn org indonesia,
    udah pastinya bertukar loghat 🙂

    • rillys October 28, 2010 at 3:38 pm #

      thanks sis 🙂 hahaha..itulah kelakar pulak bila fikir balik. orang indonesia takde pun nak tukar slang malaysia bila
      bercakap..hiks

  4. pinky October 28, 2010 at 3:52 pm #

    mak oi.. sodapnya ayam dpn pengantin tu.. terliur i. hehe

    • rillys October 28, 2010 at 4:27 pm #

      boleh u perasan tang ayam tu? fokus betul u..hihihi..tp mmg terliur pun

  5. Rozey November 5, 2010 at 5:55 pm #

    lily lotus: iya…..cocok sekali….kok kamu pun cocok skali dgn baju itu. cantik banget!….heh3…..* tetiba slang bertukar*….

    • rillys November 8, 2010 at 10:24 am #

      ahaks..tu lah..aura indon dah meresap pulak ekk

Leave a Reply