Kek gaun kembang macam gaun pengantinku

26 Oct

Balik jer dari rombongan abang haritu kitorang sempat baring 15 minit jer. Pastu terus bersiap nak gi birthday party anak my bff nani. Abang dgn hero kecik masa mandi pun boleh tertidur. Penat punya pasal. Nak bersiap pakai baju pun sambil baring. Pastu terus lena sampailah kat rumah nani.

Nani dengan birthday cake her lil princess yang sangatlah sweet. Boleh diorang perli kata gaun princess tu macam gaun i masa kahwin dulu. Haha! Meh tengok jap.

Tengok. Oklah kembangnya jer sama. Tapi awek kat kek tu lagi sexy u.

Ni lah the birthday girl. Chica yang so cute.

Happy 3rd birthday sayang!

Mereka yang masih kepenatan. Penat yang bukan dibuat2.

Sama denganlah i. Tapi maintain seronok sebab jumpa all my bffs kat sini!

My beloved friends. Ayang dan hawa.

Anak2 hawa yang forever charming

Begitu juga the birthday girl and her lil brother. Main kiss2 lagi!

One happy family 🙂

Pic wajib. Thanks for inviting us nani!

Balik dari rumah nani kitorang rushed pergi birthday party my cousin kat PJ. Memang tahap gaban punya penat tapi sebab dah janji punya pasal. Sampai satu pic pun i tak ambil. Muka pun dah macam zombie. Nyanyi lagu birthday pun intonasi dah macam nyanyi kat funeral. Haha..kurang ajar betul jari ni.


24 Responses to “Kek gaun kembang macam gaun pengantinku”

  1. kniedaz October 26, 2010 at 3:16 pm #

    Cantiknya kek barbie doll tu
    Kalau ada anak perempuan ble la tempah kek macam tu
    kalau lelaki maunye org kata maknya kena sawan tempah kek tu..hehehehe

    • rillys October 26, 2010 at 3:31 pm #

      hahaha! memang saja nak kena kutuklah kalau gitu

  2. attyfir October 26, 2010 at 3:39 pm #

    memang sama pun lily..kek tu ngn baju gaun lily masa wedding …tp lily lagi comey ..

    besday girl pun .comey nya ngn gaun kembang

    • rillys October 27, 2010 at 12:55 am #

      wahhh akak terpuji lebih ni. malu betul bila tgk balik pakai gaun kembang tu..ekekeke

  3. nanie October 26, 2010 at 4:03 pm #

    salam…

    ly.,thanx erk publish nih.byk pic ly yg nani xde.kakak chica dh bsr dh x gebuss erk…kurus jer.cmne la nih…seb bek ade adik amie yg bam bam sbg ganti.ekekeee

    • rillys October 27, 2010 at 12:54 am #

      salam kembali 🙂

      my pleasure dear. ehh memanglah wajib mcm2 pics khas untuk nani..hehehe..takpelah chica dah nak jadi anak dara kenalah start shaping..amie pulak take over bam bam..eee geramm!

  4. sumijelly October 26, 2010 at 4:32 pm #

    pheewit…sekali kuar gaun pengantin yg dah berthaun2 tu…
    comel la ko..
    eh…still maintain jer, tak berubah pun muka…hehehe

    • rillys October 27, 2010 at 12:53 am #

      cewah..jgn puji lelebih..kembang lebih dari gaun tu kang 😛

  5. mummysyafie October 26, 2010 at 4:38 pm #

    teringin nak buat kek camtu. tapi tak sesuai lak sebab anak dua² boys. so kena tunggu bufday sendiri la tahun depan..hihi..umo dah tua leh tak buat kek camtu?

    • rillys October 27, 2010 at 12:52 am #

      uish..umur dah baya kitalah lagi sweet buat kek gitu. tak ganti gaun tu pakai kebaya..ok 😀

  6. sw33tdarling.com October 26, 2010 at 5:39 pm #

    baru2 ni kami pun ada pergi bday party yang ada kek skirt kembang.. si ika tu punya laa berkenan, kebetulan plak papanya ada sekali tgh anaknya terliur ngan kek tu…

    hehehehe boleh proceed laa tuk tahun depan!

    • rillys October 27, 2010 at 12:51 am #

      kira jadilah tu. ehh jgn lupa invite ly..hik hik

  7. aira October 26, 2010 at 6:58 pm #

    perwit….gmbr penantin ituu.cntik gownnya

    • rillys October 27, 2010 at 12:50 am #

      thn depan birthday aira pakai gaun kembang gitu kay…

  8. pinky October 26, 2010 at 9:10 pm #

    meriahnya bday party.. happy bday cikah!!

    p/s: u punya gown mmg mcm barbie doll. kembang semangkuk gitu..hehe

    • rillys October 27, 2010 at 12:50 am #

      thanks for the wish 🙂 malu pulak i tgk diri sendiri pakai gaun kembang tu

  9. izza October 26, 2010 at 10:09 pm #

    aaaaa.. cuwitnyaaa gaun pengantin akak ! 😀

    • rillys October 27, 2010 at 12:49 am #

      hiks..izza kawen nanti pakailah gitu gak

  10. Ain October 26, 2010 at 10:09 pm #

    a ah..sama la..tpi gaun wedding u lagi kembang *tpi xleh dimakan*

    • rillys October 27, 2010 at 12:49 am #

      hihihi..i takut mengerbang jer gaun kahwin tu dulu..kosong sgt rasa kat dalam tu..hahaha

  11. Sue October 27, 2010 at 10:54 am #

    canteknyer kek.. mcm sayang lak nak makan huhuhuhu..

    • rillys October 27, 2010 at 12:18 pm #

      nak potong pun taktahu nak mula tang mana..hehehe

  12. azzey October 27, 2010 at 11:03 am #

    lily lotus: eh2! samaalh…cuma princess kat kek tu x pakai tudung je…..he3….

    p/s: comel olak lily pakai gaun tu….hu3….

    • rillys October 27, 2010 at 12:18 pm #

      princess tu natural beauty. ly ni kuasa mekap jer tu 😀

Leave a Reply