Bersama rombongan anak2 kecil

21 Oct

Abangkan baru masuk kindie this year. Segala aktiviti dia kat kindie i pun ikut teruja nak join. Maklumlah baru merasa anak sekolahkan. Mid year haritu join sports day, last weekend i join the kindie punya rombongan pulak. Seronok sangat!

Janji gather kat kindie around 8.30am, tapi both heroes subuh2 adam dah bangun merengek2 nak mandi. Ikutkan jerlah excited diorang. Mama boleh control lagi..hihihi

Poyolah adik ni..hahaha! Yang ikut rombongan abang ni just hero kecik and i. Dah kitorang berdua jer yang free. Anyway baba sila jangan jeles yer 🙂

Dah besar anak2 mama. Tahun depan hero kecik pulak join kindie abang ni. Seronoknya both dah sekolah!

Abang and his best friend kat kindie..adam yang comel

Kemain nak luahkan perasaan excited first time naik bas. Pastu dengan kekawan abang semua. Dalam bas pulak the teacher pasang lagu kekanak riangria pastu nyanyi ramai2. Seriously macam kat alam fantasi bersama anak2 kecil. It’s so fun!

Korang pernah pergi Muzium Telekom tak? Ke tak pernah tahu pun kewujudannya? Hehehe..i baru tahu ada ok! Bagus jugak kesini sebab bebudak sekarang kecik2 dah ada hp kan. So kita bagi diorang learn sikit history pasal telekomunikasi kat negara kita.

From Muzium Telekom with lep 🙂 Apa ada kat dalam ni? Haa tu next entrylah i story ekk. Hero kecik dah jadi singa kat bawah tu nak i ajar dia main game baru kat pc.

Ni masa tunggu bas kat kindie abang. Punyalah memacam posing kitorang buat sementara tunggu bas sampai. Nasib baik perasan bila bas sampai. Kalau tertinggal?


8 Responses to “Bersama rombongan anak2 kecil”

  1. Ieda Al-Habsyi October 21, 2010 at 11:17 am #

    hhehehehe! kak, ko nampak kiut le ngan bebdk ni, eh teringat botoi air sangkut kat leher, teringat kecik2 dulu, besttttnyerrrrrrr 🙂

    • rillys October 21, 2010 at 12:52 pm #

      botol air sangkut kat leher yg mahal tu. suh buh tepi bag taknak plak tu

  2. Dee October 21, 2010 at 1:30 pm #

    wah..seronoknya..i tau ada kewujudan muzium telekom…penah masuk smpi dpn je..x penah lg tour kt dlm..next time leh ar pegi..

    • rillys October 21, 2010 at 1:51 pm #

      ly pergi situ baru tahu dia memang kat tgh2 town. selama ni lalu sungguh tak perasan..hihihi

  3. Rozey October 21, 2010 at 9:48 pm #

    lily lotus: mmg klu anak br masuk skolah kita sbg parents ni yg tlbh excited!

    • rillys October 21, 2010 at 11:39 pm #

      dah rasa sendiri baru tahu camne. ni baru kindie..sekolah rendah sok camnelah..hehe

  4. Zana October 21, 2010 at 11:52 pm #

    meriah eh! tapi nengok ke abg cam dah makin cengkung ek?

    • rillys October 22, 2010 at 1:54 pm #

      aah makan dah kurang..memanjang lasak jer gitulah jadinya

Leave a Reply