Sesi tambah berat badan lagi

18 Oct

Selagi tak habislah story pasal makan2 kat rumah orang, selagi tu lah i publish kat sini. Senang, takde fenin kepala nak cari idea buat entry. Asal ada jer pic, entry pun jalan.

Sampai nak terbelit safety belt tu nak oii. Penangan nak bergambar dari seat belakang.

Habis kedut sejuta baju i jadinya. Gitulah jadinya kalau anak kecik jap dok depan jap dok belakang. Kalaulah ada yang nak sedekah i Alphard sebiji!

I pergi rumah adik to abah i masa ni. My auntylah..kalau dah jumpa adik beradik pepahamlah riuh camne. I tak kisah..i makan dan makan jer..best2!

The happy go lucky guy forever

Dah kenyang bersandar pulak. Ohh weekend haritu i dengan hero kecik ikut rombongan kindie abang. Seronok sesangat, nanti i story ekk.

With 1 of my cousins. Dah habis raya baru jumpa. Nasib baik bukan raya tahun depan baru jumpakan.

Lagi sebulan jer nak raya haji. Pastu terus cuti sekolah. Dah ada planning baik punya ke school holiday ni?

Tahun ni takleh nak enjoy sangatlah yer anak2..hero kecik dah nak masuk kindie abang next year. So the fees dah jadi double..sorang rm1k++. Diorang berdua dah ribu2 lagi. Pengsan! Our insurans tahunan lagi..hihi..fuh fuhh to boss. Last year bonus 2 months..this year double lah yer. Wahh sukahati jer!



14 Responses to “Sesi tambah berat badan lagi”

  1. are_t84 October 18, 2010 at 1:20 pm #

    hehe..nape abg wat muka camtu kat tgah2?

    • rillys October 18, 2010 at 2:50 pm #

      muka tahan sakit kena pijak dgn hero kecik tu. hahaha

  2. rasp October 18, 2010 at 2:51 pm #

    ghupa baju u yg kedut beribu tu ala-ala fesyen i gak hehehehe

    • rillys October 18, 2010 at 3:59 pm #

      hahaha! u pun kena sama jugak ekk..takleh lari fesyen ni ekk sis

  3. nURmALa mAZLaN October 18, 2010 at 3:11 pm #

    wahhhhhhhhhh
    den mmg suka aktiviti menambah berat badan ni
    Dapat mengeratkan sillaturahim juge kan..

    • rillys October 18, 2010 at 3:58 pm #

      wuhuuu! i like ur reason! yeahhh mari makan2 jangan segan2

  4. lieza October 18, 2010 at 4:03 pm #

    alooo..akk dh comel dh…xyah nk tmbah berat bdn lg..

    • rillys October 18, 2010 at 4:40 pm #

      lieza lagi comel..jeles akak..hehe

  5. jehan najib October 19, 2010 at 11:59 am #

    pesen baju ko berkedut kan.. aku lom sampai stage ko lagi.. skrg baru stage baju basah lencun kena air liur anak. hahaha…

    • rillys October 19, 2010 at 12:36 pm #

      hahaha! aku suka komen ko yang ni! selamat menempuh stage2 yg seterusnya 😀

  6. Ann October 19, 2010 at 1:40 pm #

    oh yes. I also enjoy these sesi makan-makan!

    • rillys October 19, 2010 at 2:48 pm #

      tapi body u tetap maintain cun tau 🙂

  7. azzey October 20, 2010 at 9:01 am #

    lily lotus: 2 k++ pon x pe…..lily bonus masyukkkk gak…..he3….

    • rillys October 20, 2010 at 10:05 am #

      tapi takleh enjoy..hihihi..takpelah anggap investment utk anak2

Leave a Reply