The pink lover

12 Oct

Baba saja parking keta jejauh nak suruh bini dia catwalk sejauh mungkin. Catwalk kebendenya, dah macam dugongwalk i rasa.

Tapi demi menghadiri kenduri kahwin sedara i kat melaka ni, ku gagahi juga.

And i melenggang kangkung bukan sesorang, tapi dengan 2 anak dara sunti ni..kembar tak seiras..shirah n ika.

Abah yang sibuk menjadi gps kepada mereka2 yang sesat jalan. Abahkan otai jalan2 kat melaka ni..haha! Anak menantu dia jer tak pass2.

The pink lover 🙂


Cita2 budak ni nak jadi monster baik, boleh pulak?

From melaka with lep 🙂



8 Responses to “The pink lover”

  1. Aleeya October 12, 2010 at 2:16 pm #

    canteknye baju…

    • rillys October 12, 2010 at 4:18 pm #

      dah selalu klua blog baju tu..hehe..baju dah basi..anyway thanks 🙂

  2. attyfir October 12, 2010 at 3:52 pm #

    cantik baju lily..mcm anak dara..

    • rillys October 12, 2010 at 4:18 pm #

      cewah..macam jerkan..hihi..takpelah sekali sekala gaya gitu

  3. azzey October 12, 2010 at 3:59 pm #

    lily lotus: i luv the pink kebaya!

    • rillys October 12, 2010 at 4:17 pm #

      i’m loving it too 🙂

  4. wati3qv3 October 12, 2010 at 11:06 pm #

    kita x de baju kebayaaaaaaaaaa 🙁

    saya dah tukar link blog yer 🙂

    • rillys October 13, 2010 at 10:52 am #

      eh body watiekan cun kalau pakai kebaya. so silalah grab satu yer..hehe

      ok nanti ly update ur link kay..thanks for the info!

Leave a Reply