Jejak berkasih sayang

11 Oct

Salam kepada semua2 yang dirindui 🙂 alhamdulillah the blog is back on track. Thanks to mr. husband yang tolong setelkan sesi transferring hosting n domain dan juga tolong membayarkan the fees. I ni tolong update blog bolehlah. Tapi bab2 maintenance hosting n domain ni..I’m sorry!

Due to the lagging, I ada a few entries pasal beraya yang belum published. Walauponnn raya dah say goodbye to us, kira halallah I continue jer the story kay.

Pic atas ni masa I bawa my mom pergi berjejak kasih raya dengan kawan dia masa kecik dulu. Diorang lost contact for about 30 years!

Yang berjaya temukan diorang ni makcik yang tudung kuning tu. Makcik tu sepupu mak, dia ni tailor so kisahnya kawan lama mak ni selalu hantar baju kat sepupu mak ni. Sembang punya sembang rupanya kenal dengan mak I. Kecil sungguh dunia.

Membelek the old pics..zaman retro 🙂

Sambil mak berjejak kasih kat dalam rumah, I layan the kids main kat depan.

Dan juga layan berposing dengan adik kecilku

Amboi abang..macam video klip bollywood pulak!

Muka tahan panas

Hahaha! Funnylah along ni. Kalau ambil pic dia memang kelakar jer semuanya. Shot ni pun berapa kali ambil sebab tukang capture iaitu baba tak tahan gelak tengok dia pose.



6 Responses to “Jejak berkasih sayang”

  1. Dee October 11, 2010 at 11:15 am #

    sis..org2 tua bila jumpa cool je kan..dee lak kalo jumpa kwn lama2..nak2 geng2 sengal tu siap jerit2 lompat2..terkam2..hahaha…

    • rillys October 11, 2010 at 11:39 am #

      betul tu..hahaa! orang2 tua setakat hug2 kiss2 pipi pastu relaks jer dok sembang..tapi kalau kita..huhu!

  2. mrs zahir October 11, 2010 at 11:25 am #

    eh,along tu rupenye rendah je ye..tengok same tinggi je dengan lily..

    • rillys October 11, 2010 at 11:39 am #

      aah lebih kurang tinggi ly jer dia..hehe

  3. azzey October 11, 2010 at 11:37 am #

    lily lotus: cantik lah umah makcik tu…..gambor pon cantik je tersusun kat dinding umah!

    • rillys October 11, 2010 at 11:38 am #

      aah cantik. kemas jer tersusun..dia ada anak graduate interior design. no wonderkan..hehe

Leave a Reply