Rumah comel orang ramai, tatap seronok :)

1 Oct

Hahahah..lawaklah along ni! Bila dia ada kat rumah memang gelak jer tengok gelagat dia..ni masa i buat makan2 sikit for relatives  sempena raya haritu..

Rumah comel ginilah jadinya. Duduklah mana ada kosong..yang penting meriah dengan gelak tawa 🙂

Menu2 yang termampu dan terlarat untuk dihidangkan..laksa, pulut kuning, kari daging, bihun singapore, puding jagung dan kuih raya 😀

Pagi tu sebelum yang lain menerjah buat sikit bacaan doa selamat…

Yang tumpang buat kerja pun ada..ohh lupa nak story pasal monitor gomok tu..our lcd monitor dah kong 2-3 days nak raya haritu. So balik dari kampung i rembat jer monitor compaq crt ni..murah jer rm80..lcd tu kasi repair..janji ada..tapi abang n hero kecik tak habis2 gelak tengok monitor gomok tu..hihi

Hero2 melepak ditempat simpanan barang..situ jer ada ruang kosong pun

Hero kecik yang tersonyum2..sebab..

Aira datang..hehe..

My aunty n my cousin..anak beranak sedondon..i like!

Yang minta resipi kuih raya pun ada..i buat pun cilok dalam majalah wanita ni jer pun..hihi

Abah yang nampak penat tapi tatap steady layan sedara mara..tetamu last balik pukul 3am…

Pembantu setiaku..alah takyah upah dah..mereka2 yang datang haritu pun dah banyak bagi dia duit raya..so duit raya anak2 anda dah selamat masuk bank tak..tettt!



16 Responses to “Rumah comel orang ramai, tatap seronok :)”

  1. erin October 1, 2010 at 12:52 pm #

    yup.. meriahnyeee!!
    letih terbayar bile semua happy kan..?

    • rillys October 1, 2010 at 1:20 pm #

      aah..sekali sekalakan..seronok jer

  2. Dee October 1, 2010 at 1:54 pm #

    meriah betul..smpi kul 3 pagi? kalo dee pengsan..hahaha..

    • rillys October 1, 2010 at 2:55 pm #

      diorang lepak sampai 3am..lepas tu pengsanlah..hehe

  3. attyfir October 1, 2010 at 2:31 pm #

    kira besar gak umah lily .
    kalo umah kty lagi kocik .hehehhee.

    • rillys October 1, 2010 at 2:53 pm #

      erkk..tu lah kak macam ly cakap..tak kisah kecik..dok himpit2 pun yg penting happykan

  4. rasp October 1, 2010 at 3:16 pm #

    rumah i lagik kecik sis…
    tapi mmg sronots kan bila org sudi datang & meriahkan majlis 🙂

    • rillys October 1, 2010 at 4:40 pm #

      rumah u i belum terjah..hiks..ada rezeki nanti i nak pergi..u pun free2 datang rumah i tau sis

  5. Lyn Yusoff October 1, 2010 at 7:27 pm #

    meriahnyer bila kumpul beramai2…

    • rillys October 4, 2010 at 10:23 am #

      family gathering memang yang terbaik 🙂

  6. eina October 1, 2010 at 9:11 pm #

    ha ah… memang meriah, ktorang jiran pn tumpang hepi tgk ramai tetamu..bleh kenal sesama jiran yang lain…
    yg bestnya jiran sorang tu ex-colleague ina time praktikal kt MAS Subang dlu.. salleh ke nama dia… tp xsure dia duk belah mana.. 😛

    • rillys October 4, 2010 at 10:23 am #

      thanks sudi datang eina :)…laa yer ke kenal abg salleh tu..dia dok sebelah rumah lama ly tu

  7. juelee October 3, 2010 at 6:16 pm #

    wowoooooo meriah nye… lauk pauk pun meriah hehhe

    • rillys October 4, 2010 at 10:22 am #

      hehehe..cuma rumah jer kecik sikit..tu yg nampak lagi meriah orangnya

  8. watie October 3, 2010 at 9:32 pm #

    waaa meriahnya.. org meriah makanan pun meriah.. hihihi kepingin laksa plakkkkksss keh keh keh

    • rillys October 4, 2010 at 10:21 am #

      watie buat sendiri tau laksa tu..baru lagi sedap..hehehe

Leave a Reply