Sambil selam makan kuih raya :D

28 Sep

Sesungguhnya berdiri kat muka pintu time panas terik beraya ni adalah nikmat. Angin menderu2 datang naturally nak tolong kipaskan diri…

Cuba cakap siapa tak geram? Hadoiii si gemuk ni bila orang dekat dia lari..bila kita buat donno dia datang macam nak berkenalan…kidnap kang!

Aksi tiru gaya kucing yang tak jadi

I taktahu apa dah jadi dengan anak bujang sorang ni

Al-kisahnya kitorang pergi beraya kat Seremban pulak. Ramai jugak kaum kerabat kat sini..

Sambil beraya sambil discuss pasal preparation untuk wedding my sis insyaallah mid next year.

From Seremban with lep 🙂

Then kitorang beraya kat rumah family tunang my sis. Pun memacam story nak distorykan..hal orang2 tua..kita2 yang separa tua ni angguk2 geleng2 jerlah…

Dimana ada along disitulah ada my heroes. Abang suka buat hal sendiri jer.. hero kecik yang kuat sakat along ni..sampai i kena ugut dia kata nak hantar along balik baru dia nangis kuat2 tak bagi hantar..pastu promise tak sakat along..tapi janji tinggal janji jer pun dia..pastu buat balik..hohoho!

Weekend ni masih ada lagi jemputan open house. Insyaallah ada rezeki sampailah ke destinasi. Tapi satu hal lah..dalam bulan raya ni..tiap2 isnin abang akan terponteng pergi kindie..hihi..terlebih penat sebab bila hari ahad jer tengah malam baru balik rumah..selamat hari raya teacher abang 😀


6 Responses to “Sambil selam makan kuih raya :D”

  1. nURmALa mAZLaN September 28, 2010 at 2:52 pm #

    tula..sabtu ni pon masih ada jemputan..Alhadmulillah…rezekikan..hiks~

    • rillys September 28, 2010 at 3:35 pm #

      sampai minggu terakhir pun ada jemputan..pastu wedding invi pulakkan

  2. Sumijelly September 29, 2010 at 2:34 pm #

    wah meriah nya berjalan sana sini..
    sumi dekat2 jer…huhuhuh

    • rillys September 29, 2010 at 2:55 pm #

      dekat2 pun ok apa..balik tak pengsan kepenatan..hehe

  3. erin October 1, 2010 at 12:56 pm #

    wah.. time raya mmg bawa along sekali ye
    sure dia happy kan..?

    • rillys October 1, 2010 at 1:20 pm #

      aah memang bawa..tiap2 tahun dia dapat duit raya..special price lagi..hehe

Leave a Reply