Abang bakal doktor..adik pun ikut jejak :)

27 Sep

Thanks for all the prayers masa i tak sihat haritu :)…alhamdulillah dah fully recovered. So harini boleh continue dengan story pasal raya lagi!

Tapi dah takyah mentionlah raya keberapa punya raya i pergi..hehe..sebab i pun dah tak ingat..tapi tempat tu dimana insyaallah i ingat. Masa ni pergi beraya kat Tanjung Karang..sambil visit atok sedara yang dah tak berapa sihat.

Lupa nak story mory pasal along i. Macam biasa raya jer wajiblah dia balik bercuti raya dengan kitorang. Alhamdulillah dah makin pandai urus diri sendiri..till today dia still kat rumah..taktahu bila my parents nak send him back..or might be takyah hantar dah kot..sebab dia pun dah pandai urus diri 🙂

Then, kitorang pergi rumah pakcik baba. Kebetulan makcik pakcik baba ni kenal dengan family atok sedara i tadi tu. Lagi rancaklah sembang.

Pengantin baru..adik baba..farid

My heroes yang sangat baik 😀

Makcik pakcik baba ni buat sekali dengan kenduri doa selamat sempena anak perempuan dia nak further study kat Mesir. Bakal doktor nanti dia..amin. Abang dia tengah further study kat Jordan..pun bakal doktor jugak. Tabik springlah sama cousins baba ni. Geliga2 otak mereka…

Balik tu ikut Klang..singgah rumah atok sedara jugak. I suka pergi sini sebab dia suka cerita pasal asal usul kitorang siap ada pics lama n susur galur segala.

Alahai sweetnya anak mama ni senyum…hee shirah pun sweetlah..haha.. sepanjang musim gi beraya ni shirah sangat membantu i untuk handle the kids bila i sibuk pok pek..tenkiu darling sister 🙂

From Klang with lep :)…selamat meneruskan sesi kunjung mengunjung..raya masih panjang lagi..possibility berat badan untuk naik lagi dan lagi pun masih besar lagi…pasrah dan redha jer.



2 Responses to “Abang bakal doktor..adik pun ikut jejak :)”

  1. erin October 1, 2010 at 1:03 pm #

    wah.. meriah betol u all beraya
    erin g beraya cadang nk gak amik gmbr,
    asal nak amik, camera tertinggal la..
    esok2 beraya nak amik lagi
    bateri kong la
    nak amik guna camera hp?
    huh! takde mood lgsg..!! :p

    • rillys October 1, 2010 at 1:18 pm #

      aah amiklah pic..tak banyak pic raya erin..nak tengok..hehe

Leave a Reply