Bila mama sakit..anak2 jadi doktor peribadi

23 Sep

Harini entry pasal raya digantung. Tuan punya diri tak sihat..sob sob..cukup semua package diserang virus demam + pening + loya + sengal perut. Tapi i tak pregnantlah..belum ada rezeki..maybe sebab kena hujan kot semalam sebab kejar the kids yang seronok main hujan..plus makan terlebih had kot..

Rest kat rumah tapi makin sakit adalah..haha..i locked the door..the kids dok ketuk macam nak pecah..bila bagi masuk diorang tengok i sakit..maka tercipta idea nak jadi doktor sendiri nak rawat mama..

Bancuh air asam jawa sendiri siap letak garam..hancurkan panadol dengan cara hentak guna botol air nak bagi i telan..dan sekarang tengah buat sup tanpa masak didapur..amik perencah sup letak air panas kacau2 bagi hancur n letak sayur..nangisss!

8 Responses to “Bila mama sakit..anak2 jadi doktor peribadi”

  1. azzey September 23, 2010 at 2:22 pm #

    lily lotus: the kids really love their mummy! 🙂

    • rillys September 24, 2010 at 3:52 pm #

      hehe..harap2 kekal selamanya 🙂

  2. Shada September 24, 2010 at 2:29 pm #

    Awwwww…so sweet!
    Sweet sgt your boys!Mmg boleh diharap!
    Hopefully dah besar, jaga mama elok-elok jugak macam ni.

    Give them my kisses and hugs!

    Selamat Hari Raya,kak!

    • rillys September 24, 2010 at 3:51 pm #

      hihi..nanti i suruh my heroes baca ur comment

  3. imz September 24, 2010 at 8:21 pm #

    semoga cepat sembuh…ok la tu ..anak2 tgk kan ek…pandai dia org..kecik2 dh pandai

    • rillys September 27, 2010 at 9:50 am #

      thanks sis :)…alhamdulillah dah fully recovered

  4. huda September 25, 2010 at 9:39 am #

    hehe.comel jer..

    kat gambar tu kenape cam terseksa je dok kat buai? hihihihi

    • rillys September 27, 2010 at 9:49 am #

      dia memang camtu..gimiklah konon..hehe

Leave a Reply