Bila rillys beraya…

20 Sep

Selamat beraya sakan :)…ya Allah liat sungguh nak mulakan entry raya ni..kat FB pun tak upload apa lagi..memang baik punya malas

Tahun ni turn beraya kat kampung baba..happy2 jugak tapi sob sob jugaklah dipagi raya bila terkenangkan family sendiri dikampung halaman..cewah wah!

Tambah syahdu dipagi raya bila baju raya sama dengan langsir raya..hahaha!

From perak with lep 🙂

My cheeky heroes dipagi raya..sampin hilang..songkok pun hilang

Good boys! Dah pandai layan diri ambil ketupat sendiri. Senang lenang betul i beraya tahun ni..the heroes dah besarkan

Sesi bermaafan amalan wajib dipagi raya

Air tumpah kat bajulah..lap saki baki kuih coklat kat bajulah..perkara biasa

Windu hero kecik tak?

Windu abang tak?

Yang penting i windu banget kat blog sendiri ni! Cukup takat ni dulu ekk.. nanti2 sambung lagi..selamat beraya sakan 🙂



16 Responses to “Bila rillys beraya…”

  1. cathj September 20, 2010 at 1:39 pm #

    samping and songkok hilang?? mak aiii… hehehehehhehe… lawa lah kaler oren… 🙂

    • rillys September 20, 2010 at 2:49 pm #

      yer sis..hilang entah kemana..anyway i dah terima ur gift..thanks!

  2. Dee September 20, 2010 at 2:24 pm #

    wah..cantik kuning+oren..corak batik lagi..selamat hari raya lily..

    • rillys September 20, 2010 at 5:49 pm #

      hihi..thanks dee..salam aidilfitri kembali…

  3. mrs zahir September 20, 2010 at 3:14 pm #

    hahahah..yang same kaler dgn langsir tu paling tak bleh tahan..hahahah

    • rillys September 20, 2010 at 5:48 pm #

      itulah kin..malu betul..tapi pasrah jerlah..hahaha

  4. ain September 20, 2010 at 3:39 pm #

    ceria jer anak-anak….

    senang sikit kerja kita nak uruskan dorang bila dah besar kan….

    • rillys September 20, 2010 at 5:48 pm #

      aah..tapi rindunya nak kelam kabut macam masa diorang baby dulu..hiks..gatalkan

  5. jm September 20, 2010 at 9:46 pm #

    memule nk rase sedih sbb awok tak pat raye kg awok..tp bile ckp yg same kaler dgn langsir tu terus hilang sedey tu..ekeke

    • rillys September 21, 2010 at 10:26 am #

      ekekeke..memang kitorang jadi bahan ketawa pagi tu..kelakar betul..terubat jugaklah rindu kat family sendiri

  6. izan September 21, 2010 at 4:42 am #

    weh, lawa baju raya anak2 ko.. =)
    baju korang berdua pun lawa gak..
    tp aku mg berkenan kat baju anak2 ko…

    • rillys September 21, 2010 at 10:25 am #

      hihihi..tenkiu aunty izan (bagi pihak my herores)..meriah baju diorang..striking habis

  7. rasp September 21, 2010 at 3:05 pm #

    suka baju u, walopun sedondon dgn langsir ngehehehe…

    • rillys September 21, 2010 at 3:35 pm #

      haha..thanks sis..u buat i shy2 cat..hehe

  8. ANN September 22, 2010 at 10:11 am #

    wow I love yr kids colour baju raya – Orange!!! bright & cheery!

    • rillys September 22, 2010 at 1:23 pm #

      lepas tu i yg macam nak pengsan jaga diorang..sebab they were so hyperactive in that colour..hehe

Leave a Reply