Belum terbeli baju raya lagi…

23 Aug

Salam minggu baru :)…penatlah, balik dari kampung baba semalam tak hilang lagi..yerlah travel jejauh bulan puasa ni pepahamlah kan..cewah alasan

Pics for entry harini pun i cilok dari album dinner kat PD haritu. Adalah a few yang i tak masuk dalam entry haritu, bolehlah daripada takde pics. New pics semua masih dibuat pekasam dalam memory card 😀

So, sakan ke shopping last weekend? I shopping jugak kat hometown baba but for in-laws n twin sister baba jer. For shirah and my parents this weekend kot. For us belum lagi..kan lebih baik kita dulukan mereka2 yang tersayang..cewah alasan lagi.

Back to the pic jap ekk..abang kena sengat dengan serangga apa entah masa dinner haritu. Budak baikkan..huu sana huu sini..taknak dok dediam..nasib baik ada ubat..tu pun kejap jer diamnya..pastu huu haa balik.

Sotong goreng tepung in his mouth. Lapar sehh…

U..bila nak bayar zakat? This year rm7 kan sorang..bayar jangan tak bayar korang. Pastu jangan derhaka dengan suami..kepala kita dia bayar tu..hihi.. just kidding 😀



20 Responses to “Belum terbeli baju raya lagi…”

  1. salmia August 23, 2010 at 12:49 pm #

    salam,

    dah hampir separuh Ramadhan. semangatnya nak raya kan?

    • rillys August 23, 2010 at 1:49 pm #

      salam kembali 🙂

      aah..semangat dah datang sikit..sekarang feeling nak buat kuih raya sendiri..hehe

  2. Sue August 23, 2010 at 12:59 pm #

    hurm this year sue prepare baju raya sblm pose lg… so x pyh nak pk2 pasal baju lagi..hehehe..

    • rillys August 23, 2010 at 2:23 pm #

      lagi advance :)…ly taklehlah..nanti terpakai dulu..hihi

  3. suliana August 23, 2010 at 2:24 pm #

    lama tak jengah sini 🙂 ly mcm pregnant jek.. ye ke ? hihi

    • rillys August 23, 2010 at 3:15 pm #

      erkk..taklah dear..tapi baju tu memang baju pregnant..saja gatal pakai..hihi

  4. yaty August 23, 2010 at 3:06 pm #

    sama lar kte kak..
    nan ado baju raya lagik..
    ready made saje lar jawabnya..
    huhuhu..
    =)

    • rillys August 23, 2010 at 3:15 pm #

      minta2 adalah lagi size ekk kita nanti..hihi

  5. Lyn Yusoff August 23, 2010 at 6:01 pm #

    beli saje yg ready made..
    harap2 ade size..
    lyn tak suka pakai yg ready made..
    besau… heheheh

    • rillys August 24, 2010 at 10:37 am #

      aah selalu beli ready made jer..insyaAllah ada size..kalau lari sikit pun my mom boleh alter 😀

  6. Lady of Leisure August 23, 2010 at 10:29 pm #

    wah aura raya dah terasa

    • rillys August 24, 2010 at 10:24 am #

      aah..nak2 kalau dengar lagu raya..huhuhu

  7. mummysyafie August 23, 2010 at 11:19 pm #

    minggu ni minggu terakhir tuk nor shopping..nx week dah balik dah..

    • rillys August 24, 2010 at 10:12 am #

      cepatnya nak balik sarawak? seronok betul cuti panjang ekk..takpe kat sana boleh sambung shopping sis..hehe

  8. mulan August 24, 2010 at 12:56 am #

    dah terlebih baju raya tahun ni.. gara2 persiapan awalll sangattt!!!!

    • rillys August 24, 2010 at 10:06 am #

      hebatlah u..boleh kawal nafsu tak pakai..hihi..i kalau beli awal sangat kompem gatal nak pakai

  9. sofia August 24, 2010 at 9:03 am #

    sofia punye preparation pun cam terumbanng ambing lagi…huhu…rase cam lambat lah lagi raye..lambat lah lagi…tak sempat lagi nak pi carik…

    regards,
    Triplesmiley & 1 Sweet Love

    • rillys August 24, 2010 at 9:53 am #

      lambat lagikan? lagi seminggu ke baru hangat nak shopping..tak gitu..hehe

  10. azzey August 24, 2010 at 9:50 am #

    lily lotus: xpe2 sempat lg……bl yg dh siap jerk…..dh byk skrg ni…..hu3…..

    • rillys August 24, 2010 at 10:44 am #

      aah gitulah plannya..macam biasa..pilih jer mana berkenan ekk..hihi

Leave a Reply