Outdoor game diatas tower..beranikah?

21 Aug

Salam hujung minggu. Tak keluar shopping ke..hehe..provoke jangan tak provoke 😛

Ok2 meh sini I nak share dengan you guys pasal outdoor game. Kali ni lain dari yang lain sikit..sebab ianya terletak kat puncak menara! Taktaulah katne.. Dubai kot? Yang penting bukan Menara KL…

Are you guys ready? Haha..poyo jer!

Nampak tak? Nampak tak? Kemain berselirat dengan roller coaster segala…

Solero pun ado..terpekik terlolonglah kau disana..buat apa kau terpekik terlolong disini..hahaha

Roller coaster diawangan..ini baru betul thrill, baby…

Sanggup tak? Sanggup tak? Tepuk dada tanya your insurans nyawa..get it?

Tapi malam lagi cantik..phewittt!

Sungguh indah panoramakan? Indah lagi bila power supply kong.. tergantunglah kau kat situ..dibuai angin 😀



8 Responses to “Outdoor game diatas tower..beranikah?”

  1. nano August 21, 2010 at 11:12 am #

    sumpah ! xnakkkk!
    huhu nyawa ade 1 je..jg ler betui2 :p

    • rillys August 23, 2010 at 10:59 am #

      uish..power ayat u sis..yer jaga betul2..hehe

  2. Rozey August 21, 2010 at 12:14 pm #

    lily lotus: mmg kaw2 punye game!

    • rillys August 23, 2010 at 10:50 am #

      orang hati kering jer berani main game ni..hihi

  3. izza August 21, 2010 at 4:31 pm #

    uiii.. yang kat atas darat elok je neh pun tak berani sy nak cuba.. yang itu, x payah laaaaa bagi sy. hahaha.

    akak ada berani ?

    • rillys August 23, 2010 at 10:36 am #

      sama denganlah kita sis!

  4. lieza August 22, 2010 at 4:04 pm #

    wah…ni bru btol2 adventure..ehehehe

    • rillys August 23, 2010 at 10:02 am #

      aah ini baru betul2 menguji keberaniankan…

Leave a Reply