Bernafas ditepian laut

19 Aug

Malasnya nak godek entry lain. I sambung lagi sikit pasal entry makan seafood haritu ekk. Korang tengok muka hero kecik..macam orang putus cinta.

Still mogokan pasal frust tak dapat terjun laut tu

Dah tidur dalam kereta dari KL – PD pun sleepy lagikah nak oii?

Tapi bila I bawa diorang kat port lepak betul2 tepi laut tu..terus bertukar energy mereka.

Syoknya layan angin pantai

Selagi tak habis kodak selagi tu berposing..haha! Pakai kodak pulak tetiba.. teringat zaman pakai roll film dulu tu..cermat betul tiap kali nak amik pic..rugi kodak woo kalau tangkap pic tak semenggah 😀

My beloved family..sayang mereka forever..siapa tak sayang familykan 🙂

Feeling anak dara jap boleh? Alaa terselit pulak hero kecik…

Bulan puasa ni korang dapat turunkan berat badan tak? I dapatlah sikit.. especially tang paha..kat situ jer lemak suka berkumpul. Bagus2..laju sikit I nak kejar the heroes..hehe..nak bagi flying kick kat orang yang suka menguji kesabaran pun dah ringan sikit kot.



6 Responses to “Bernafas ditepian laut”

  1. mekchu August 19, 2010 at 2:53 pm #

    mengejar budak yg lasak mmg cpt kurus.. mlm kan, tak nmpk apa.. nnti bwk lah dtg PD lagik.. tp x suggest mndi laut.. ada buaya… jalan2 main pasir je.. roger mekchu kalo dtg PD

    • rillys August 20, 2010 at 9:45 am #

      aah saspen jer dengar pasal story buaya tu..scary betulkan

  2. Dee August 19, 2010 at 4:15 pm #

    budak2 dh nmpk laut mmg nk terjun je kan..

    • rillys August 20, 2010 at 9:44 am #

      aah..tak kira terang ke gelap..i yang takut

  3. mummysyafie August 19, 2010 at 4:28 pm #

    mata ngantuk tengok air terus segar erkk..hihihi.budak² kan. tapi wawan tengok laut cengini dier seram. takut air..

    • rillys August 20, 2010 at 9:44 am #

      sebab malam gelap kot tu wawan takut..ishk..ly pun seram tengok 😀

Leave a Reply