Makan2 untuk raikan cinta

18 Aug

Asal masuk jer kereta mesti I amik pic camni…senang nak buat intro I nak pergi mana 😀

Taraaa!! Pergi mana lagi pergi makanlah! Kali ni pergi makan seafood dengan family pulak. Sampai ke PD sana we all pergi. Ehh masa ni belum puasa…

Adik bongsuku yang tak perlu dikenalkan lagi

Adikku jugak dan tunangnya

My big bro and his wife

My small family. Abang n hero kecik frust sebab we all pergi tepi laut waktu malam..so mereka cannot terjun menerjun..mogoklah tu.

Takde booking apepun..we all walk-in jer. Maklumlah last minute punya plan. Kalau tak silap I restoran ni depan sikit from Hotel Seri Malaysia.

Ok taknaklah tunjuk sepinggan-sepinggan lauknya. Kang I jugak yang hungry mungry..ngeh ngehh..tapi overall oklah tastenya..cuma a bit pricey.

Jaguh makan forever

Actually dinner ni sempena anniversary my parents haritu. Mak abah makan ala kadar jer..tapi anak2 masyaAllah! Memang tak rugi nak bawa pergi belanja makanlah!

This weekend anniversary my bro pulak and in 2 weeks time my anniversary pulak. Bila memasing dah kahwin baru perasan anniversary dekat2 jer. Tak plan pun. So kesimpulannya memang bulan2 cinta for our familylah :)… semoga my family dan juga family anda semua akan sentiasa harmoni…amin.


14 Responses to “Makan2 untuk raikan cinta”

  1. Wawa~* August 18, 2010 at 3:33 pm #

    hahah… tgk muka hero2 kecik.. mmg nmpak frust abis tuh, heheh..

    seafood~ yums, sdap tu kak… terliur2 dh ni, hehe…

    happy anniversary to ur parents.. 🙂

    • rillys August 18, 2010 at 4:21 pm #

      thanks for the wish 🙂

  2. Azzey August 18, 2010 at 3:48 pm #

    lily lotus: best nyer makan2 lagi….

    • rillys August 18, 2010 at 4:21 pm #

      makan beramai2 memang best…

  3. attyfir August 18, 2010 at 4:16 pm #

    kelakar kty nengok adik ngn abang..
    nampak sangat muka frust diaorg tak dpt terjun laut..hehehehe

    • rillys August 19, 2010 at 1:09 pm #

      jadi betul mimik muka diorang ekk..kitorang pun gelihati tgk

  4. mekchu August 18, 2010 at 9:05 pm #

    selamat menyambut bulan chenta… ecehhh..

    • rillys August 19, 2010 at 11:33 am #

      1st time dapat wish camtu..hehe..thanks

  5. mummysyafie August 18, 2010 at 10:39 pm #

    jauhnya ke PD ly..tapi kalau gi ramai2 camni best lak kan..happening..

    • rillys August 19, 2010 at 11:23 am #

      tu lah menggatal sampai kesana pulak..hehe

  6. Sue August 19, 2010 at 11:50 am #

    dah lama x mkn besar mcm ni.. hurm harus g ke Bagan Lalang lepas pose nih.. heheh

    • rillys August 19, 2010 at 1:08 pm #

      ly pernah makan sekali kat Bagan Lalang..syok jugak situkan..selamat makan2

  7. rasp August 19, 2010 at 12:47 pm #

    nak tergelak tgk muka ur heroes hehehehehe…
    syiok oooo layan seafood…
    and they live happily ever after..insyaAllah…

    • rillys August 19, 2010 at 1:07 pm #

      your last sentence macam dalam fairytale pulak..hehe..anyway thanks 🙂

Leave a Reply