Kekecohan dimeja makan Alamanda

17 Aug

Jemput makan semua! Ya Allah apesal muka adik camtu sekali…

Tengah makan pun boleh saling menyakat. Time ni kalau tak dikawal sakatan tu boleh menyebabkan pergaduhan. That’s my heroes…

Tak tentu arahlah budak kecik tu nak makan tau abang ni. Boleh abang kata nak train hero kecik tahan lasak kena buli..so bila masuk sekolah next year dia dah ready..haiyooo

Panjangnya my intro..hehe..time ni masa we all gi Alamanda on the weekend before puasa haritu. Saja cuci2 mata sambil grab apa2 yang patut untuk stok bulan puasa.

Hero kecik buat lawak cartoon network. Boleh dia minta belikan baju melayu Ben 10? Ben 10 tu bukan Islamlah kata abang..haha!

Muka orang nak ajak pergi toilet

Budak wajib ada

Tahun ni adalah tahun ke-8 kami bersama menyambut ramadhan. Love u husband πŸ™‚

Walaupun dirinya tak berapa romantika..haha..tapi dirinya selalu buat diriku tertawa..itu lebih membahagiakan..ahaks..bagi chancelah I nak touching2 sikit..bukan apa our anniversary just around the cornerΒ  πŸ™‚


16 Responses to “Kekecohan dimeja makan Alamanda”

  1. juelee August 17, 2010 at 12:21 pm #

    wah meriah tol la bukak pose akak..

    • rillys August 17, 2010 at 1:38 pm #

      masa tu belum puasa sis :)…shopping barang utk stok bulan puasa jer..hehe

  2. mrs.ecam August 17, 2010 at 12:25 pm #

    kui3 ceria jek fmily ko nih…lg2 ank ko tu…hikhik..aku lbih ske laki yg ske buat lawok dr yg romantika d amour….ngeh3

    • rillys August 17, 2010 at 1:38 pm #

      same tastelah kita ekk..tapi ada yg suka beromantik2 ni kan..geli geleman pun ada..haha

  3. ikiqzana August 17, 2010 at 12:57 pm #

    best ker makan kt alamanda tu lily.. aku pernah makan nasi beriani JM jer kt situ..

    sekali sekali romantik dpn ank2 apa salah nyer lily.. hapi anniversary yg ke-8 thn.. semoga berpjgn jodoh dn hapi selalu yer.. amin

    • rillys August 17, 2010 at 1:37 pm #

      biasa2 jer makanan dia kot..ly makan kat foodcourt tu jer..senang memacam makanan boleh pilih

      thanks for the advance wish πŸ™‚

  4. attyfir August 17, 2010 at 1:10 pm #

    betui tu ly..andai org itu dpt membuat kita ketawa..
    itu sudah cukup buat hidup kita bahagia.

    • rillys August 17, 2010 at 1:35 pm #

      sukalah kakty ni..sentiasa memahami πŸ™‚

  5. mrs zahir August 17, 2010 at 1:55 pm #

    haa!!dah 8 tahun????wahhhh

    • rillys August 17, 2010 at 2:39 pm #

      8 tahun tu campur usia bertunang setahun jagung πŸ˜€

  6. Wawa~* August 17, 2010 at 2:17 pm #

    ahahaha… baju melayu ben 10.. tunggu ben 10 masuk islam dlu bru boleh kot, aahahaha…

    happy be-earlier anniversary kak.. nnt sy wish lg bila smpai masanya, hehehe

    • rillys August 17, 2010 at 2:38 pm #

      hahaha..skrg ben 10 kan bukan Islam..bijak2 πŸ™‚

      thanks for the advance wish yer…

  7. Lyn Yusoff August 17, 2010 at 3:17 pm #

    baju melayu ben 10??
    puas lah nak mencarik lily woiiii..
    mmg takkan ada punya… wakakakkaaa

    • rillys August 18, 2010 at 1:02 pm #

      hihi..tak kuasalah ly nak melayan..takpe belikan jer aksesori lain ben 10 yg boleh dipakai dengan baju melayu dia..jam tangan, kasut, beg duit raya πŸ˜€

  8. mummysyafie August 17, 2010 at 3:45 pm #

    sama la kiter ly, nor pun dah 8 tahun sambut raya bersama.

    oh..betul la abang..ben10 bukan Islam kan, pandai lak dier

    • rillys August 18, 2010 at 1:00 pm #

      pepandai jer abang tu nak kenakan adik dia..tapi ly pun tak pernah terfikir πŸ˜€

Leave a Reply