Biarkan hidup anda dikelilingi kenduri kesyukuran

16 Aug

Mentang-mentang bulan puasakan, asyik enterprame pasal kenduri kesyukuran jer. Dah tu takkan nak enterprame pasal gi konsert pulak 😀

Kali ni turn rumah maklongku pulak, kakak kepada abah. Sihat2 belaka sanak saudaraku kan 😀

Ohh abang and hero kecik masih belum berjaya puasa penuh. Kekadang 3/4 hari kekadang 1/2 hari kekadang suku hari pun tak sampai :D…abang tahan sikitlah sebab dia sekolahkan..hero kecik jer kejap2 jengah dapur.

Food2..ok skip2!

Kita end entry harini dengan pic my bro and his wife. My bro ni lah yang I story pasal rumah dia penuh dengan toys collection walauponnn belum ada anak.

Tak sabar weii nak tengok anak diorang kalau ada rezeki..kompem gagah perkasa..tapi ada jugak pasangan yang badan sihat tapi anak comel halus jer..kuasa Allahkan..yang penting marilah tolong sesama doakan semoga ada rezeki my bro nak timang anak..mereka dah kahwin hampir 4 tahun..amin 🙂



12 Responses to “Biarkan hidup anda dikelilingi kenduri kesyukuran”

  1. mrs zahir August 16, 2010 at 1:07 pm #

    penuh toys?waaa..maybe tu kire 1 motivasi utk dieorang kan..insyaallah..sampai masenye nanti..sedih bile tengok orang buang2 beby..haiahhh

    • rillys August 16, 2010 at 1:45 pm #

      itulah tiap kali dengar berita baby kena buang teringat kat abang ly yg susah nak dapat anak ni…

  2. ikiqzana August 16, 2010 at 2:43 pm #

    xpe baru 4 tahun.. klu ada rezeki mesti tuhan akan berikn zuriat. semoga bersabar yer.

    • rillys August 17, 2010 at 12:55 am #

      thanks zana :)…kak su dulu pun lama tunggukan

  3. attyfir August 16, 2010 at 3:06 pm #

    kty doakan adik ly ..ade rezeki dpt anak .amin..

    • rillys August 17, 2010 at 12:55 am #

      thanks kakty :)…anyway tu abang ly bukan adik..hehe

  4. Dee August 16, 2010 at 10:37 pm #

    wah..baguslah abang n hero kecik dh start puasa walau 1/2 atau 3/4 hari je..si mimi dia ckp nk puasa sambung2..hehehe..tahun dpn wajib dia puasa..

    • rillys August 17, 2010 at 12:55 am #

      mimi ni memang kreatiflah bila bab berfikir..puasa sambung2 ekk..cute jer bunyinya

  5. mummysyafie August 16, 2010 at 10:40 pm #

    rezeki dier lom ada lagi ly..takpe..maybe masa ni Allah bagi rezeki yang lain dulu..esok lusa, bila masa dah sampai..ada lah zuriat penyeri rumah nanti..insyallah…nor doakan yang terbaik buat ur bro ly

    • rillys August 17, 2010 at 12:54 am #

      thanks for your prayer sis :)…amin

  6. cathj August 16, 2010 at 10:48 pm #

    yer sehat semua… tapi kenapa you maintain errk??? jeles yuu… ^_^

    • rillys August 17, 2010 at 12:44 am #

      sebab i ada 2 heroes yg buat i workout naturally selalu..hehe

Leave a Reply