Anak orang kaya punya wedding

14 Aug

Nak layan wedding orang kaya tak? Orang yang dah biasa attend wedding camni takyahlah layan ekk..haha..bagi kami yang kejakunan ni layan kejap

Punyalah kecik pengantin n pengapit kat atas pelamin tu haa..nampak nau pelamin adalah sangat besar dan luas

Of courselah guna fresh flowerskan

Besar bagak frame pics pengantin kat entrance

Siap ada orchestra hokey

The wedding cake

And also ada video guestbook

Pengantin of the day adalah Nur Nadiah SM Nasimuddin (anak arwah Nasimuddin NAZA) n Hamzah Alang Azman Shah (anak owner holiday villa hotel chains)

Selamat pengantin baru! Takde pulak pic anak2 lelaki arwah Nasimuddin ni..hensem2 okay..hak hak hakkk


26 Responses to “Anak orang kaya punya wedding”

  1. rieha August 14, 2010 at 10:38 am #

    wahhh jakun gak nih…

    • rillys August 14, 2010 at 10:08 pm #

      haa..tutup mulut tu sis..hehe

  2. rasp August 14, 2010 at 11:10 am #

    uish…mmg kelazzzzzzz tu…i pun terjakun seminit 😀

    • rillys August 14, 2010 at 10:04 pm #

      terjakun seminit takpe..jgn terjakun terus..hihi..orang kayakan..pedulik hape budget camne pun

  3. Munirah Abd August 14, 2010 at 1:31 pm #

    tu diaaaa kalau dah byk duit xtau nak labur kat mana majlis se grand grandnya… wuhaiiiiii… dunia duniaaaa

    • rillys August 14, 2010 at 10:03 pm #

      sampai taktau duit tu nak buat apa ekk..best betul syurga dunia diorangkan

  4. cik wanie August 14, 2010 at 5:23 pm #

    nama pun org kaya kak,
    bolelah buat majlis mcm tue,
    kalau mcm kita nie,
    biasa2 sudah,
    hihihihi…..;)

    • rillys August 14, 2010 at 10:03 pm #

      aah..yg penting selamat nikah :D…akak tunggu undangan wanie jer ni

  5. ain August 14, 2010 at 6:11 pm #

    sedang cari kisah wedding orang TAK kaya lak…kesian diaorang

    • rillys August 14, 2010 at 10:02 pm #

      wedding orang tak kaya or sederhana selalu nau nampak..yg kaya2 ni kalau tak dijemput tak merasalah tgk..tgk kat tv or magazine jerlah 😀

  6. ArELeEz August 14, 2010 at 11:20 pm #

    macam taman laut duyung aridinata daa.. berapa la agaknye diorang wat pelaburan tu kan?! hmm..

    • rillys August 15, 2010 at 9:50 am #

      wahh..indah sungguh bayangan u..hehe..memang makan ratus ribu belanja diorang ni

  7. mar August 15, 2010 at 12:11 am #

    phewitttttt!

    kak, mar rase org yg pi wedding die ni mesti dok khusuk tgk fresh flower la..bknnye tgk pengantin. kih3!!

    mengancam sungguh fresh flower die..harge cnfm 6 angka tu utk bunga sajek!

    • rillys August 15, 2010 at 9:49 am #

      nak bayangkan the price pun tak sanggup..hihi

  8. C!kpuanmuda August 15, 2010 at 10:14 am #

    Astaga.. Hebat sungguh…. anak milionaire bertemu milionaire.. Kompom kawin pun milion-milion.. huhuhu

    • rillys August 15, 2010 at 12:33 pm #

      ehh your wedding pun apa kurangnya :)…huhuhu..thanks sudi singgah sini

  9. strawberi August 16, 2010 at 8:04 am #

    mak aiii…mewahnya wedding..terlopong tgk..hihi

    • rillys August 16, 2010 at 9:55 am #

      jaga2 kang lalat masuk mulut tu..hehe

  10. ina camar August 16, 2010 at 8:19 am #

    adapat org kaya kan.. duit dah terlebih… tapi nak tanya gak.. ini yg dulu gosip ngan artis tu ker…

    • rillys August 16, 2010 at 9:52 am #

      taktahu plak pasal gosip dgn artis tu..ketinggalan keretapikah diriku 😀

  11. Wawa~* August 16, 2010 at 10:26 am #

    perghhh.. dah la kaya, ensem lak tu, ekekeke… siap ada video guestbook lg… orkestra lagik.. fuh fuh.. mmg kaya.. hehe… 😀

    • rillys August 16, 2010 at 1:12 pm #

      kekayaan yg tak dapat disangkal lagi..hehe

  12. Azzey August 16, 2010 at 12:18 pm #

    lily lotus: klu dh duit byk tu….nk buat ape pon blh….

    • rillys August 16, 2010 at 1:07 pm #

      tiada erti pembaziran dalam kamus hidup mereka..hehe

  13. mummysyafie August 16, 2010 at 10:42 pm #

    kalau guest book orang lain kena tulis tangan, yang ni siap record lagi. bila anak orang kaya kawen ngan anak orang kaya..bertambah lah kaya raya kan

    • rillys August 17, 2010 at 12:44 am #

      yer..terpeliharalah harta mereka..cewah..alaa tak bawa kemana pun harta tu..wahh ayat menjeles ni

Leave a Reply