Bila ada toys tapi dilarang main

13 Aug

Mintak mahaplah yer..bapak budak ni masa kekecik dulu tak pernah merasa helmet iron man ni..

Ni lah koleksi terbaru my bro masa kitorang pergi rumah dia last weekend. Orang takde anakkan..memanglah cantik tersusun segalanya..dah my heroes yang tak keruan bila nampak semua2 ni

Mana tak panas punggung anak2 ku..my bro ni memang garang sikit..so my heroes pandang2 jeling2 jerlah dulu..tapi bila I kata pergilah amik nak main yang mana..berdesuppp!! Kus semangat!!

Abang jer berani pakai benda alah ni..siap boleh transform suara jadi robot bila pakai ni..hero kecik tatak berani wooo..dia takut takleh tanggal kang katanya..kehkehkeh

Tapi yang tersusun cantik dalam kotak2 tu semua dilarang usik. Gasak ko lah abangah oii..kot dah lama sangat tak bukak kang..reput pulak baru padan muka 😀

Apepun selamat berhujung minggu guys! Nak pergi shopping raya ke? Ingat..belanja ikut kemampuan..fuh fuhh..selamat mencuba…


18 Responses to “Bila ada toys tapi dilarang main”

  1. Dee August 13, 2010 at 12:50 pm #

    agak2nyalah..bila dia dh ada anak sendiri dia bagi x sentuh barang2 tu..hahaha..

    • rillys August 13, 2010 at 2:34 pm #

      yg tu taktau..kot dia tak bagi mmg nak kena baling dgn toys tu kat dia..kasi rosak lagi bagus

  2. rasp August 13, 2010 at 1:20 pm #

    ur bro leh buka toy museum lah sis hehehehe
    mau tak panas montots ur heroes, baeeekkk tersusun je 😀

    • rillys August 13, 2010 at 1:58 pm #

      hahaha..nanti i cakap dgn my bro

  3. hanisaleeya August 13, 2010 at 2:08 pm #

    hehehe.. sayang tu.. takut rosak la tu..

    my lect dulu pun.. mainan banyak giler, tapi tak boleh usik.. hahaha..

    • rillys August 13, 2010 at 9:08 pm #

      ada orang suka jadikan perhiasan jer..dia puas gitukan

  4. Wawa~* August 13, 2010 at 2:45 pm #

    hahahaha… sy yg x main toys sgt n dh tua ni panas je muntut, apetah lg ur heroes, berganda2 panas tgk toys yg giler bnyk n mnarik tuh.. sronoknyer tgk bnyk collection diaaaaa 🙂

    • rillys August 13, 2010 at 9:07 pm #

      tapi tak bagi usik apa kes..hahaha..lagilah geramkan

  5. attyfir August 13, 2010 at 3:37 pm #

    nie kalo nampak kek firdaus..payah nak pujuk dah .

    selamat menyambut ramadhan ly..and selamat berpuasa

    • rillys August 13, 2010 at 9:06 pm #

      ekekeke..mmg taknak balik kot firdaus klau nampak ekk

      salam ramadhan kembali kakty 🙂

  6. mummysyafie August 13, 2010 at 9:24 pm #

    topeng iron man tu sama ngan abang nyer. paling tak tahan toys yang masih dalam bungkusan tu..kalau la abang n wawan, dah sampai rumah dah terkeluar isi nya. tahan la ur bro rillys..cermat dier simpan koleksi toys dier

    • rillys August 14, 2010 at 12:49 am #

      aah..takde anak plak tu..saja nak buat hiasan jer tu

  7. lassie August 14, 2010 at 1:46 am #

    tersusun rapi jep ?

    • rillys August 14, 2010 at 10:10 pm #

      susun jer buat perhiasan..sabar jerlah

  8. en_me August 14, 2010 at 8:37 am #

    dah baper lamer kawen xde anak nih.. wahh sonoknyer kanns macam honeymoon jerr.. ehehe

    salamm ramadhan mama ittewww

    • rillys August 14, 2010 at 10:09 pm #

      dah 3 tahun kawen..belum ada rezeki nak timang anak..memang honeymoon memanjang..salam ramadhan kembali 🙂

  9. cathj August 14, 2010 at 11:09 am #

    betul ke boleh transform suara… ehhh best lah… (errkk?? apahal ngan aku ni..;-p)

    • rillys August 14, 2010 at 10:05 pm #

      aah boleh sis..i pun terkejut gak memula..tapi lelama fun pulak

Leave a Reply