Wedding ceremony berehat seketika

12 Aug

Huarghhh!!!

Inilah fe’el hero2 kesayanganku..enggak bisa diam walau seminit setengah

Ok back to the story. Inilah wedding terakhir masa last weekend yang I pergi before start puasa. Wedding kawan I masa study kat mgskl dulu..ajibah yang forever sweet 18..congrates dear!

Ohh by the way, husband dia adalah sangat bersemangat..happy go lucky sokmo..so agak susah nak tunggu dia calm kejap..I suruh jer shirah snap 😀

This is ajibah’s father. And also kawan baik to my father jugak masa kekecik dulu..last year kot baru berjejak kasih balik sebab lepas I habis sekolah mereka pun lost contact. Assalammualaikum pakcik 🙂

Pelamin ni sangat cantik. Masa ni dah habis kekompang n tepung tawar segala. So kira dah habislah sikit gabra mereka..tengok pengantin lelaki tu..fuhhh legaaa katanya.

Kalau terror carilah hero kecik. Jumpa? Camtulah gaya orang takde kerja cari kerja. Entah apa dia nak kira kat karpet tu agaknya.

I just can’t skip this 😛

Kalau dah pergi kenduri kawen anak kepada kawan baik abah. Dah tentu jumpa jugak kekawan baik dia yang lainkan. So, berumahtanggalah kejap we all kat situ. Macam nak roboh gaklah dewan tu dek hiruk pikuk my heroes.

From pantai hillpark with lep 🙂

So how’s your puasa? Masih kebal iman didadakah? Syukur kalau gitu..ke ada yang dah pasang lagu raya kat ofis 😀



4 Responses to “Wedding ceremony berehat seketika”

  1. Dee August 12, 2010 at 4:06 pm #

    oh..dewan ni i tau..kt belakang tu ada swimming pool..byrlah..tp murah..cantik baju pengantin perempuan..ropol2..i like..

    • rillys August 12, 2010 at 4:35 pm #

      ada pool ke? seb baik tak nampak..haha..orang flat ramai jugak buat wedding kat sinikan..

  2. mummysyafie August 13, 2010 at 9:26 pm #

    cantik baju pengantin tu yer..terbekenan lak ngan kaler tue

    • rillys August 14, 2010 at 12:48 am #

      warna yg orang jarang pakaikan…

Leave a Reply