Sahaja aku puasa…

10 Aug

Kata dah nak puasa..so meratalah sana sini orang buat kendurikan..sebagai orang yang dijemput dan takde aral melintang..sampai jugaklah kami ke tempat kenduri yang diadakan di Seremban haritu. Gila takde mood nak buat entry harini..tu pasal jadi bahasa mandarin melayu..

Tahun ni nak paksarela the kids berpuasalah. Macam biasalah tengok sampai tahap pukul berapa dia mampu tahan. Dan upahnya duit raya yang akhirnya jadi duit makpak mereka jugak. Korang kekecik dulu camtu gakkan?

Lupa pulak nak kenalkan tuan rumah kenduri yang kitorang pergi haritu. Siapa lagi kalau bukan rumah family bakal menantu mak yang baru ni..hidir..si gagah yang rock..kenduri2 pun sarung baju rock..memang rocklah kau!

Pastu adalah sorang anak buah dia ni haa..umur baru 3 tahun tapi besarnya Ya Rabbi! Asal siapa nak dukung dia tapi tak larat, dia akan bantai gelak..hahaha.. so siapa yang berjaya tu memang hebatlah..tapi terhuyung-hayang gaklah weiii!


Thanks for inviting us hidir

Sungguh macam takde moodlah harini. Malas betul nak buat apa2. Aura nak puasa kot. Anyway I nak ucapkan selamat menyambut kedatangan bulan ramadhan..jangan notty2..jangan puasa yang yuk..selamat berterawikh..jaga segala2 yang perlu dijaga and korang ingat lagi tak niat sahur n berbuka puasa 😀


16 Responses to “Sahaja aku puasa…”

  1. syeka August 10, 2010 at 3:57 pm #

    Selamat berpuasa lily…

    • rillys August 11, 2010 at 2:05 pm #

      thanks dear..u too

  2. Syazana August 10, 2010 at 4:41 pm #

    Selamat berpuasa =)

    • rillys August 11, 2010 at 2:00 pm #

      thanks sis syazana..to u too..

  3. Dee August 10, 2010 at 4:47 pm #

    i duit raya anak masuk ASB dorang sis..hehehe..debabnyalah budak tu..mak ai badan..hati2 jgn obese sgt..nti kesian dia..

    selamat berpuasa sis..maaf zahir batin..

    • rillys August 11, 2010 at 1:58 pm #

      ohh i masuk kat tabung haji memasing..kata duit bulan ibadahkan..hihi..selamat berpuasa jugak

  4. Lyn Yusoff August 10, 2010 at 7:38 pm #

    Selamat berpuasa 🙂

    • rillys August 11, 2010 at 1:55 pm #

      thanks lyn..to u too yer

  5. lieza August 10, 2010 at 8:04 pm #

    selamat menunaikn ibadah puasa kak..

    • rillys August 11, 2010 at 1:53 pm #

      thanks lieza…samalah yer

  6. mummysyafie August 10, 2010 at 11:12 pm #

    selamat berpuasa tuk Rilly dan keluarga..

    • rillys August 11, 2010 at 1:52 pm #

      thanks sis no..same goes to u yer

  7. Aleeya August 11, 2010 at 9:14 am #

    marhaban ya ramadhan…

    • rillys August 11, 2010 at 11:17 am #

      selamat berpuasa aleeya 🙂

  8. cik wanie August 13, 2010 at 5:55 am #

    salam ramadhan buat akk sekeluarga,
    take care n smile alwaz:)

    • rillys August 13, 2010 at 12:24 pm #

      thanks wanie :)…salam ramadhan kembali

Leave a Reply