Tok Ti kat gathering her ex-school

7 Aug

Salam sabtu :)…kita bertemu lagi diruangan artis..cewahhh..ok minggu ni I nak share latest pic pasal penyanyi no. 1 negara..siapa lagi kalau bukan..siti nurhalizalah! Walauponn I bukan die hard fan dia..tapi bolehlah layan sepatah dua tiga coretan pasal berita terkini dia.

Ni masa dia join gathering kat ex-school dia in Kuala Lipis. Mengapakah perlu pakai topi cowboy pencen tu?

Dia bekas pemain netball kot masa sekolah dulu

Berapa kali pandang pun tetap manis cik siti ni. Haiii..bertuah betul.

Dengan ex-teacher dia kot? Rasanya tu ala2 wall of fame kat ex-school dia..kiranya deretan pics ex-student yang dah menjadi VIP di Malaysia

The dinner..adik beradik semua ex-school situ jugak. So tumpang 4 kakilah terfamous sekali dengan siti.

And that nite dah tentulah dia jadi one of VIP guests. Tapi takdelah pic Tok K..anyway ada ke sesiapa yang satu sekolah dengan siti ni? Or perhaps sekelas dengan dia ke..bolehlah buat special entry pasal her school life dulu camne..or tak kisahlah you guys pernah bersekolah dengan memana artis ke..bolehlah story mory buat tambah bahan bacaan kat blogkan..kalau I dulu masa MGSKL yang I ingat Sheila Majid, Azean Irdawaty..siapa lagi entah.

Sekian laporan pasal siti…

***pics credit to Cari Forum



8 Responses to “Tok Ti kat gathering her ex-school”

  1. suliana August 7, 2010 at 4:36 pm #

    minat gile kat dia 🙂

    • rillys August 8, 2010 at 3:44 am #

      jgn sampai gila ok 😛

  2. Dee August 7, 2010 at 5:45 pm #

    ada lagilah..ziela jalil, haliza misbun..lagi x ingat..hahaha..

    • rillys August 8, 2010 at 3:36 am #

      ohh yer ke..baru tahu..ramai gak orang glamor from there kan..including u!

  3. watie August 7, 2010 at 9:08 pm #

    bukan satu sekolah ngan tok ti tapi pernah pi sekolah tok ti ada pertandingan dikir barat / boria lupa sekolah mana menang.. sekolah tok ti kot 🙂

    • rillys August 8, 2010 at 3:23 am #

      ooo gitu..kalau tok ti yg masuk tanding masa tu kompem kecoh..hihi

  4. Shada August 9, 2010 at 10:45 am #

    so cantik kan dia?
    dtg sekolah lama pun pakai sempoi je.

    tp topi koboi tu mmg cute!haha

    • rillys August 9, 2010 at 1:19 pm #

      orang kalau cantik..pakai apepun sempurna..like u!

Leave a Reply