Hidup kena makan. Dan makan…

6 Aug

Story pasal makan lagi. Dan lagi.

This time kat restoran baru kawanku at  Restoran Jom Santai, Seremban Jaya, Seremban. Poskod dia taktau.

Inilah tokeynya..fela..my bff masa I stay kat Bangsar dulu..same school jugak kat MGSKL.  Jumpa..lost contact..jumpa balik..lost contact balik..jumpa balik.

Sorry atas kepucatanku..the kidskan tak sihat..so nak keluar tu tepek bedak calit lipstick..angkut budak..jalan!

Taktahu apa yang lucunya si shirah ni

Tengok bola sambil gelak. Sungguh tak faham.

Baikkan atuk dia ni? Cucu tak larat nak makan sendiri..atuk tolong suapkan.. nak harap shirah? Kemsalam..hahaha..bulan ni kau tak jaga budak langsungkan? Takyah amik gaji…

Apa fasal lengan baju tu kembung? Ya Allah, mukaku macam orang dalam pantang.

Khusyuk dengar celoteh si fela..dia memang sangat peramah dan tamah.

Kena pulak dapat kawan kuat bercakap macamku jugak. Memang sampai ke subuh pun sembang tak habis.

Thanks for the layanan mesra yer cik puan fela..kalau ke Seremban lagi aku singgah. Makan lagi…

Enjoy your weekend! Ohh weekend ni I  makan2 seafood lagi..celebrate anniversary my parents yang ke-35. Blurp!


14 Responses to “Hidup kena makan. Dan makan…”

  1. Dee August 6, 2010 at 12:40 pm #

    wah..sejak ada FB ni berjejak kasihan je kan..tp seronok..

    • rillys August 6, 2010 at 3:29 pm #

      ehh..dgn kawan yg ni bukan dari fb..mmg selalu contact thru phone..dee tak kenal ke..budak flat gak tu..blok 92

  2. zuris August 6, 2010 at 1:33 pm #

    hidup untuk makan ke..
    or makan untuk hidup nie?
    😉

  3. Ain August 6, 2010 at 8:23 pm #

    tau tmpat tu, dekat dgn tmpt keje i

    • rillys August 7, 2010 at 12:26 am #

      ooo yer ke..bolehlah singgah kalau rajin…

  4. Nurulchumel August 6, 2010 at 9:36 pm #

    i pun suke makan!heheh..

    • rillys August 7, 2010 at 12:25 am #

      siapa tak suka makan memang rugikan…

  5. mummysyafie August 7, 2010 at 12:16 am #

    kalau jumpa kawan lama mmg tak cukup masa kan. ada je yang nak disembang

    • rillys August 7, 2010 at 12:31 am #

      lagi2 yg dah lama tak jumpa..bahan gosip tu lagi banyak

  6. Azzey August 13, 2010 at 10:22 am #

    lily lotus: mkn..mkn..dan mkn…best kan!

    • rillys August 13, 2010 at 12:23 pm #

      tapi tido tido dan tido lagi best!

  7. Azzey August 13, 2010 at 3:29 pm #

    lily lotus: betol….betol..betol….hu3…..

    • rillys August 13, 2010 at 9:07 pm #

      ekekeke..seronok betul tgk org happy go lucky ni

Leave a Reply