Diriku sangat merindui pengantin ini

5 Aug

Aloloolooo rindunya kat kau! lama tak jumpa! jangan nangis, jangan nangis nanti cair mekap kau pengantin

Antara wedding yang wajib I attend for this year. Wedding my bff rozleen, back at MGSKL. Lepas form 2 both of us terus lost contact..I moved to Perak..bila moved back to KL 3 years later pun tak dapat dikesan and after almost 15 years jumpa balik! Thanks facebook!

Nampak bumbung rumah dengan khemah jer pun I dah excited gila nak jumpa dia

The heroes yang tak berapa sihat actually on that day

Pengantin kacau pun buat dek jer memasing.

See..sampai terlentok diorang. Luckily saiz paha mama XXL 😛

My family tidur rumah my sis yang ni lah masa stay kat Seremban last weekend. Semakin membesar bagai johanlah kau dik. Kena kasi diet nak naik pelamin nanti. Senang jer..kau jaga anak2 aku for about..let say 1 month pun jadilah. Kompem pastu mereka2 yang enroll slimming treatment pun surrender ambil pakej diorang 😀

Congrates leen :)…seronok sangat dapat jumpa dihari bahagiamu. Semoga perkahwinan kekal abadi hingga akhir hayat yer. Kalau dapat anak fomfuan boleh kita berbesan…tettt! Ahh..asal kekawan ada anak fomfuan semua I nak buat menantu..pengsanlah abang n hero kecik.



8 Responses to “Diriku sangat merindui pengantin ini”

  1. Dee August 5, 2010 at 3:47 pm #

    wah..bestnya jumpa kwn lama..15 tahun ye..dee pun..20 tahun..tu sakan tuh..hahaha..

    • rillys August 5, 2010 at 9:54 pm #

      seronok tgk u jumpa diorang semua balik..anak dah besar2 pulak tu kan

  2. pinky August 5, 2010 at 4:48 pm #

    tahniah buat pengantin!! cantik sgt.. 😉

    • rillys August 5, 2010 at 9:52 pm #

      thanks bagi pihak :)…my friend ni dari dulu memang cantik!

  3. mummysyafie August 5, 2010 at 11:47 pm #

    cantik nya pengantik tu ly..kiranya dier sebaya ngan ko lah yer

    • rillys August 6, 2010 at 1:17 am #

      dia memang antara gadis tercantik sekolah..aah sebaya ly 28

  4. Azzey August 12, 2010 at 3:04 pm #

    lily lotus: awat baju pengantin x sedondon???

Leave a Reply