Ana mahu ajak ente semua makanlah…

4 Aug

Bukti hero kecik belum nak adik baru lagi


Last friday nite I berdating dengan my bff kat sini..Restoran Saba, Cyberjaya. Restoran yang menyediakan makanan2 arab. Dengan harapan adalah kot penari gelek arab buat performance kat dalam tu 😛

Dengan mereka yang disayangi sejak seploh tahun dahulu

Jenuh nak faham bahasa arab kat menu tu..haha..takdelah 😛

The kids and I had Hanith Chicken Rice. Baba had Hanith Lamb Rice. Bolehlah tahan rasa dia..and kata baba..dia prefer kari kambing mamak yang kat Restoran Pelita tu. Tapi nasi arab ni pepanjang ekk setiap butir..yang tu memang mengenyangkan sungguh.

Barbican drink yang wajib dirasai

Aunty ayg membuli amie. Disuapnya mushroom soup dengan gaya gitu..kot amie tersembur kang..hak hak!

Cool laa this place kalau nak hang out with friends. Lepas makan we all lepaking kat luar restoran. Yerlah..dahlah customer ramai..takkan nak tunggu kena hempuk dengan meja baru nak bangun bagi kat customer lain duduk..hohh!

It’s around 11pm++ kot masa ni. The kids masih segar bugar derr..selagi boleh bermainkan..gasak!

Tugas wajib bapa mithali

Ayang kena balik awal..ada hal. So left 3 of us yang rasa macam taknak balik jer. Anyway, next plan..gath for berbuka puasa pulak..buat kat rumah one of us jer dah..susahlah nak berbuka dengan the kids yang tak reti dok diam ni. And this time harap apan can join us. Miss u and mikhaeel!

Yang penting makan..pok pek..pok pek..makan 😀


22 Responses to “Ana mahu ajak ente semua makanlah…”

  1. mrs zahir August 4, 2010 at 3:17 pm #

    waahhh..kenapakah hanya lily masih dalam saiz yg same mase skul dulu?silalah kongsi tips..hihihihi

    • rillys August 5, 2010 at 1:08 pm #

      tipsnya besarkan anak lelaki 2 orang yang super lasak..hehe

  2. Dee August 4, 2010 at 3:55 pm #

    kwn dee ckp al-rawsha sedap..gi ar situ..kt bulatan pandan tuh..new outlet..

    • rillys August 4, 2010 at 4:20 pm #

      ooo yer ke..thanks for the info..maklumlah jarang merasa makanan arab ni 🙂

  3. velasrizal August 4, 2010 at 4:08 pm #

    wah bestnye mkn bergerombolan..

    Model Baru Proton Waja Lancer 2010

    • rillys August 4, 2010 at 5:03 pm #

      kalau boleh nak bawa sekampung 😀

  4. rasp August 4, 2010 at 5:16 pm #

    ana never tried makanan arab lagi laaaa…
    bila ente mau blanja…hehehehe betul ke ayat tu?

    • rillys August 5, 2010 at 1:01 pm #

      betul lah tu..hihi..nanti kita dating ana belanja…

  5. Lyn Yusoff August 4, 2010 at 8:41 pm #

    ya Allah… bestnyer makan beramai2..
    dgn anak2 lagi.. sure meriah sokmo.. hehehee

    • rillys August 5, 2010 at 1:00 pm #

      mmg meriah jadinya cyberjaya yg sunyi tu…

  6. Ada Dalina August 4, 2010 at 11:45 pm #

    bestnya lepak2…

    • rillys August 5, 2010 at 12:59 pm #

      hilang stress…

  7. mummysyafie August 4, 2010 at 11:45 pm #

    oo..sini lah yang dak opis salu citer tu. diaorg kater roti arab nya sedap. len kali leh la gi try

    • rillys August 5, 2010 at 11:32 am #

      roti arab dia sedap ekk..haritu ly try nasi ayam + kambing dia jer..nak pergi lagilah..try roti arab pulak

  8. nanie August 5, 2010 at 9:17 am #

    auww…bet la tgk pic2 kite nih…hihi.hopefully adelg psni k…

    • rillys August 5, 2010 at 11:31 am #

      amin…kita jumpa puasa nanti kay

  9. ayang August 5, 2010 at 10:34 am #

    setting date utk planning next meeting ok (berbuka puasa)
    4 sept cannot ha..already book. hehehe

    • rillys August 5, 2010 at 11:31 am #

      orait bebeh..ehh 4 sept. tu dah nak dekat sgt raya..minggu shopping tu..mmg cannot dating..haha

  10. azzey August 5, 2010 at 2:25 pm #

    lily lotus: slalu makn2 ngan kengkawan ek….sape blanje sape nih? bp rate price kat ctu? just asking….mana tau tersesat ke ctu nanti…hu3..

    • rillys August 5, 2010 at 10:01 pm #

      kitorang memang hantu makan :D…tong2 makan tu..tak mahal..satu family dalam sorang rm50 (ibubapa dan 2 anak kecil)

  11. ibu mia August 6, 2010 at 8:16 pm #

    nak bebuke pose d umah sapa lak ramadhan ni??

    • rillys August 7, 2010 at 12:28 am #

      tak kisah..rumah aku boleh..rumah nani boleh..rumah ko dgn ayg dahkan..kena kompem dgn apan dulu

Leave a Reply